Extern

Seful politiei si-a luat o nevasta cu 30 de ani mai tanara dupa ce i-a amenintat parintii

Seful politiei cecene, apropiat al liderului cecen Ramzan Kadirov, a ajuns subiect de stiri in intreaga lume dupa ce si-a luat o a doua sotie: o fata de 17 ani.

 

Nunta incalca legislatia rusa ce interzice poligamia si a fost criticata chiar si de responsabili de la Kremlin. Mirele de 47 de ani n-a dat vreun semn ca s-ar sinchisi de tristetea sfasietoare ce se citea pe chipul fetei, care abia a reusit sa rosteasca, in fata ofiterului starii civile, un „da” abia soptit.

Deja insurat, Najoud Gucigov a obtinut binecuvantarea personala a lui Ramzan Kadirov ca sa-si mai ia o nevasta, pe tanara Luiza Guoilabieva. Potrivit unor nuntasi, care au tinut sa-si pastreze anonimatul, petitul a fost cu totul aparte: viitorul mire a recurs la amenintari si intimidari pentru a convinge familia Luizei sa–si dea fata.

Si ca sa fie limpede pentru toata lumea ca nunta e incuviintata de sus, mireasa a fost condusa la oficiul starii civile chiar de seful guvernului cecen. Insa rar s-a vazut o mireasa mai mahnita! Era atat de abatuta incat ofiterul starii civile a repetat intrebarea-cheie inainte sa primeasca un „da” abia murmurat.

In pofida evidentelor, maestrul de ceremonii n-a renuntat la felicitarile standard, care au sunat ca nuca-n perete. ” Draga mire, draga mireasa, astazi este cea mai frumoasa zi din viata voastra! Formarea unei familii este inceputul uniunii dintre doua inimi iubitoare!”

Alaiul s-a mutat apoi la un restaurant din Groznai, unde invitatul de onoare a fost insusi Ramzan Kadirov, intimpinat cu deferenta de mire. Liderul cecen a respins dispretuitor criticile formulate de organizatiile pentru drepturile omului. „Dragostea n-are varsta!” a scris pe Instagram Kadirov, care conduce cu mana de fier de 8 ani mica republica din Caucaz.

Considerat o vreme protejatul lui Vladimir Putin, care i-a permis sa-si instituie un adevarat cult al personalitatii, in ultima vreme Kadirov a luat distanta fata de puterea centrala rusa. Recent a cerut trupelor sale sa traga in orice soldat rus care nu detine permis special pentru a intra pe teritoriul cecen.

Originally posted 2015-05-19 16:27:24.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.