Românii care au afaceri şi sunt rezidenţi în Uk vor beneficia de scutiri de taxe

Despre recentele declaraţii ale premierului britanic s-a mai scris. Ele ţin de o rigoare în privinţa viitoarelor reglementări privind imigraţia ilegală şi nu numai.
Românii din Marea Britanie care muncesc legal şi au acte în regulă nu s-au arătat deloc îngrijoraţi, dimpotrivă, mulţi au spus că infractorilor aşa le trebuie, alţii au acuzat termenul „deportări”. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a susţinut astăzi, că în fiecare an, o cuvântare, în binecunoscutul Discurs al Tronului. Acest discurs are loc întotdeauna după discuţii şi consultări între reprezentanţi ai guvernului de la Londra şi Palatul Buckingham. Suverana a spus că guvernul ei renegociază poziţia Uk în cadrul UE şi că susţine şi referendumul pentru a întreba populaţia britanică dacă mai doreşte să facă parte din Uniunea Europeană. Acesta va avea loc cel mai devreme în anul 2017. Regina a mai anunţat ceva interesant: Reforme în interiorul regatului, care va acorda o autonomie mai mare Scoţiei şi Ţării Galilor. Cetăţenii cu salariul minim pe economie nu vor mai plăti impozit sub nicio formă. De asemenea este încurajat şi mediul privat în sensul că firmele vor putea să angajeze mai mulţi oameni datorită noilor scutiri de la plata anumitor taxe. Pe de altă parte, regina a mai spus că Uk se va implica pentru ca statele Uniunii Europene să fie avantajate de o reformare a acesteia dorită de statul britanic. A mai făcut referire şi la politica externă amintind de relaţia nu tocmai uşoară cu Rusia din cauza războiului din Ucraina.
Citeste si:  Roman a produs jumătate de milion de euro la Londra
Reamintim că eventuala ieşire din cadrul Uniunii Europene a Marii Britanii în 2017 poate afecta în primul rând investitorii, cum ar fi compania Airbus, care deja a anunţat că se va retrage în acest caz. Din cele rostite de regină în faţa Parlamentului de la Londra, românii care au afaceri şi sunt rezidenţi în Uk au motive de mulţumire, pentru că inclusiv ei ar putea beneficia de anumite scutiri de taxe şi vor putea face angajări, mai ales din rândul românilor. Pe moment, noul guvern abia şi-a început activitatea.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?