Militarii ruși transmit jihadiștilor mesaje inscripționate pe bombe

Trupele rusești care luptă pe teritoriul Siriei au inscripționat pe bombele lansate împotriva organizației teroriste Statul Islamic, mesaje dedicate victimelor atentatelor din Paris, din data de 13 noiembrie. Înainte de ataca o poziție a teroriștilor, militarii ruși scriu pe bombe cuvinte precum: „Pentru Paris” sau „În numele oamenilor noștri”.   Ministerul rus al Apărării a postat un video pe internet, în care prezintă imagini cu bombele inscripționate de echipele speciale, de la o bază militară rusă, stabilită în Siria. Înregistrarea este însoțită și de un comentariu: „Teroriștilor le-a fost transmis un mesaj prin intermediul serviciului aerian”, relatează Mediafax. După atentatele din Franța, comise de jihadiști, Rusia și-a intensificat masiv acțiunile ofensive împotriva ISIS. Rusia atacă poziții militare ale Statului Islamic Un alt eveniment tragic care a influențat consolidarea operațiunilor militare rusești a fost cel petrecut în luna octombrie, în Egipt, când teroriștii au detonat o bombă la bordul unui avion rusesc, cu 224 persoane. Rusia a folosit în atacurile împotriva islamiștilor rachete și bombe de capacitate mare, vizând obiectivele din orașul sirian Raqqa Idilb.
Citeste si:  Arme de top ale Rusiei contra ISIS. Trupele SUA se simt amenințate
  Oficialii ruși au declarat că în urma raidurilor au fost distruse circa 500 de cisterne cu petrol ale organizației teroriste. Deși a fost criticată pentru poziția sa, Rusia continuă să sprijine pe președintele sirian, Bashar al-Assad, exprimându-și totodată intenția de colaborare cu membrii coaliției internaționale, care și-au mobilizat forțele armate contra Statului Islamic.   La polul opus se află SUA care dorește înlăturarea de la putere a regimului impus de Bashar al-Assad. Cu toate acestea, cele două puteri mondiale au afirmat că inamicul comun, este gruparea teroristă ISIS pe care intenționează să o anihileze. În contextul atacurilor teroriste din Paris, președintele francez Francois Hollan a cerut ajutorul Moscovei.   Deși a criticat sprijinul oferit de Vladimir Putin liderului sirian, evenimentele din ultima perioadă au determinat Franța să schimbe tonul și să ceară unirea tuturor forțelor în lupta împotriva Statului Islamic. În prezent, Statul Islamic a proclamat califatul islamic, în regiunile controlate din Siria, Libia, Irak și Egipt.
Citeste si:  Seful politiei si-a luat o nevasta cu 30 de ani mai tanara dupa ce i-a amenintat parintii
 
   
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

Trackbacks/Pingbacks

 1. Rambo exista si este RUS – Stiri Online – Daily News Romania - martie 28, 2016

  […] soldat din fortele speciale ruse a fost trimis in Syria pentru a indentifica membri ai retele teroriste ISIS. In timp ce isi executa misiunea a fost descoperit de membrii retele teroriste si […]

Leave a Reply

 1. Home page
 2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
 6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
 7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
 8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator