Greva din Londra – Manipulare sau Cenzura din partea guvernului englez?

Astazi aveai mai multe sanse sa gasesti o virgina in varsta de 18 ani decat informatii despre greva din 9 Mai care a avut loc in Londra unde mai multe persoane au fost spitalizate in stare grava. La 6.00AM cand am deschis clientul de e-mail am gasit 3 mesaje de la niste prietenii care ma intrebau daca stiu ceva despre greva din londra, sau daca am vazut ceva la tv. In e-mail fiecare a atasat cateva link catre surse de pe facebook si twitter. Pe aceste doua retele de socializare lumea se plangea ca guvernul cenzureaza informatiile pe internet si TV legat de greva din Londra care a avut loc pe data de 9 Mai impotriva realegerii lui Cameron ca Prim Ministru al Regatului Unit. La inceput mi-a venit greu sa cred ca in Anglia asa ceva este posibil. Mai repede am crezut ca cineva  incearca sa manipuleze cetatenii englezi cu stiri false pe retelele sociale. Ce mi-a atras atentia a fost faptul ca la prima oara a diminetii, peste 100.000 persoane erau implicate pe facebook si twitter. Pe acesta din urma chiar se discuta ca guvernul englez a intervenit pentru a scoate din trend topicul riots london. Asa ca am inceput sa caut pe google si bing informatii despre greva din londra, insa fara sa gasesc ceva relevant. Dimineata singurul site care avea un articol legat de acest subiect era NBC Australia. Am sunat cativa prietenii din londra poate stiu ceva de greva, care mi-au raspuns ca nu stiu nimic despre asta.
Citeste si:  Azi am ucis 13 copii palestinieni
Timp de 5 ore am incercat sa gasesc informatii pe marile site-uri de stiri dara fara rezultat. In tot acest timp verificam la Tv canalele BBC si SkyNews poate spun ceva despre greva, dar acelasi rezultat. Mi se parea ciudat pentru ca greva s-a lasat cu mai multe persoane spitalizate, unele chiar in stare grava, iar marile site-uri de stiri nu scriu nimic. In surse de la mai jos o sa vedeti ca nu sunt singurul care se intreaba acest lucru.  Intr-un final sun la Politia din Londra care mi-au spus ca nu pot oferi informatii prin telefon despre greva din londra si daca vreau sa primesc ceva pe acest subiect trebuie sa intru pe site si sa urmez pasii accesului liber la informatii. Intr-un final reusesc sa gasesc mai multe articole pe aceasta tema prin intermediul programului google hacks. Intr-o tara democratica unde drepturile maselor este respectat, cel putin asa se crede, este foarte greu de crezut ca guvernul s-ar implica intr-o cenzura de asa natura. Realitatea este ca s-a intamplat si nu cred ca este prima data si nici nu va fi ultima.
Citeste si:  Militarii ruși transmit jihadiștilor mesaje inscripționate pe bombe
Intrebarea mea este cine din guvern are atat putere incat sa intervina peste tot, inclusiv google, twitter, facebook, posturi tv si radio, ziare  pentru a ascunde sau face cat mai greu ca lumea sa gaseasca informatii despre un eveniment care a avut loc? Lumea este furioasa si foarte nemultumita de faptul ca a fost reales David Cameron pentru inca un nou mandat. Sunt voi care spun ca Conservatorii au furat voturi de la alte partide pentru a avea o majoritate care le permite sa faca aproape orice vor in Anglia. Nu stiu care este adevarul, dar un lucru stiu sigur. De la 6.00 AM si pana la 02.20PM am incercat sa gasesc informatii despre greva din londra. Niciodata in viata mea nu a trebuit sa aloc mai mult de 30-60 secunde sa gasesc un articol despre un eveniment. Cineva acolo sus a intervenit din motive care numai ei le stiu. In romania doar pe mediafax am gasit un articol despre greva din londra.
Citeste si:  Ambasadorul SUA ne spune pe cine trebuie sa votam

Video 1 cu protestele din londra

Video 2 cu protestele din londra

  Alte surse despre greva din londra care a avut loc pe 9 mai 2015. https://twitter.com/search?q=riots%20london&src=tyah http://whatsupic.com/special-world/democratic-process564346.html http://www.abc.net.au/news/2015-05-10/riots-erupt-in-london-against-re-election-of-david-cameron/6458098 http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/anti-tory-protests-live-updates-5670515 http://www.dailymail.co.uk/news/article-3074951/Socialist-siege-Downing-Street-Hard-left-activists-clash-police-following-David-Cameron-s-triumphant-return-Number-10.html http://www.bbc.co.uk/news/election-2015-32678518 http://www.lbc.co.uk/london-riots—day-four-as-it-happened-43379 http://www.theguardian.com/uk-news/2015/may/09/anti-austerity-protesters-take-to-uk-streets-after-tory-election-victory http://www.mediafax.ro/externe/proteste-la-londra-in-urma-victoriei-conservatorilor-dupa-violentele-de-sambata-video-14243743
   
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna