Franța a devenit o scenă de război, dominată de panică și schimburi de focuri

 
Trupele franceze au desfășurat, miercuri dimineața, la Saint- Denis, Franța, o operațiune militară în urma căreia doi teroriști au murit, și alte șapte persoane au fost arestate.Scopul acțiunii a fost de a-l găsi pe Abdelhamid Abaaoud, liderul grupului care a organizat atentatele din Paris, informează publicația Gândul.   Cinci polițiști au fost răniți în timpul operațiunii, iar o femeie kamikaze a decedat, după ce a detonat vesta cu explozibil din dotare. Procurorul din Paris, Francois Molins a confirmat informațiile, susținând că a mai fost reținut și proprietarul apartamentului pus la dispoziție teroriștilor. noi atentate care amenință Franța Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anunțat că ancheta va continua, iar starea de urgență se va prelungi pe o perioadă de trei luni. Potrivit unor surse apropiate ale anchetatorilor, polițiștii au demarat acțiunea armată, în Saint-Denis pentru a găsi gruparea teroristă care punea la cale un nou atentat.   Unul dintre suspecți a rămas baricadat într-un apartament din cartierul francez. Oficialii francezi presupun că ar fi belgianul Abdelhamid Abaaoud. În timpul desfășurării operațiunii au avut loc schimburi de focuri între forțele de securitate franceze și islamiști. Locuitorii au fost rugați să nu-și părăsească locuințele, pentru că riscau să fie răniți. Unitățile de învățământ au fost închise, iar circulația metroului a fost întreruptă pe ruta Saint-Denis Universite şi Saint-Denis – Porte de Paris. Serviciile de securitate sunt în căutarea presupusului organizator al sângerosului atentat, soldat cu 130 de morți.
Citeste si:  Franța și Germania vor semna un acord istoric
  Primul atac al grupării extremiste a avut loc la Saint-Denis, în fața Stade de France, în timpul meciului amical Franța-Germania. Un bărbat kamikaze a încercat să pătrundă în incinta stadionului, unde urma să se detoneze. La meci era prezent și președintele statului francez, care a fost evacuate în siguranță. Un alt incident preluat de presa franceză, s-a înregistrat, marți după amiază, la Gara din Lyon. Polițiștii au fost informați că în apropierea gării se află un colet suspect. Din fericire, pachetul nu prezenta niciun pericol, pentru siguranța călătorilor.
         
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?