Extern

Decizie socanta a unui tribunal din Austria

O curte de apel din Viena a decis ca un refugiat irakian de 20 de ani, identificat ca Amir A., care a violat un baietel de 10 ani la piscina, nu poate fi condamnat. Instanta a decis ca nu se poate demonstra ca baiatul a spus “Nu”. Si asta cu toate ca victima este in continuare sub tratament pentru soc post-traumatic.

 

Mai mult, violatorul a primit ca insotitor un alt baiat de 15 ani, care sa-l ajute sa se integreze in Viena si sa ii serveasca drept translator. Decizia primei instante a fost anulata de Curtea Superma, care a spus ca trebuie stabilit daca victima a consimtit sau nu.

Un salvamar a chemat imediat ambulanta dupa ce a vazut baiatul in lacrimi, in timp ce imigrantul se distra la piscina Theresienbad, sarind de pe trambulina de 3 metri. Politistii l-au arestat pe lor, iar in timpul interogatoriului barbatul a spus ca a avut “o urgenta sexuala”, intrucat nu mai facuse sex de 4 luni. Agresorul, care a intrat in tara pe 5 septembrie prin Balcani, si lucreaza ca taximetrist in Viena, le-a spus politistilor ca stia ca face “o greseala” si ca nu a vrut sa-l raneasca pe baiat.

 

Incidentul s-a petrecut pe 2 decembrie, insa politia nu l-a facut public pentru a proteja baiatul. Dupa ce au circulat pe Facebook mai multe zvonuri, autoritatile au anuntat oficial detaliile infioratoare ale evenimentului.

Decizie socanta a unui tribunal din Austria 1

Originally posted 2017-08-18 20:07:31.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.