Decizie socanta a unui tribunal din Austria

O curte de apel din Viena a decis ca un refugiat irakian de 20 de ani, identificat ca Amir A., care a violat un baietel de 10 ani la piscina, nu poate fi condamnat. Instanta a decis ca nu se poate demonstra ca baiatul a spus “Nu”. Si asta cu toate ca victima este in continuare sub tratament pentru soc post-traumatic.   Mai mult, violatorul a primit ca insotitor un alt baiat de 15 ani, care sa-l ajute sa se integreze in Viena si sa ii serveasca drept translator. Decizia primei instante a fost anulata de Curtea Superma, care a spus ca trebuie stabilit daca victima a consimtit sau nu.
Un salvamar a chemat imediat ambulanta dupa ce a vazut baiatul in lacrimi, in timp ce imigrantul se distra la piscina Theresienbad, sarind de pe trambulina de 3 metri. Politistii l-au arestat pe lor, iar in timpul interogatoriului barbatul a spus ca a avut “o urgenta sexuala”, intrucat nu mai facuse sex de 4 luni. Agresorul, care a intrat in tara pe 5 septembrie prin Balcani, si lucreaza ca taximetrist in Viena, le-a spus politistilor ca stia ca face “o greseala” si ca nu a vrut sa-l raneasca pe baiat.
Citeste si:  Greva din Londra - Manipulare sau Cenzura din partea guvernului englez?
  Incidentul s-a petrecut pe 2 decembrie, insa politia nu l-a facut public pentru a proteja baiatul. Dupa ce au circulat pe Facebook mai multe zvonuri, autoritatile au anuntat oficial detaliile infioratoare ale evenimentului. Decizie socanta a unui tribunal din Austria 1
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis