Decizie socanta a unui tribunal din Austria

O curte de apel din Viena a decis ca un refugiat irakian de 20 de ani, identificat ca Amir A., care a violat un baietel de 10 ani la piscina, nu poate fi condamnat. Instanta a decis ca nu se poate demonstra ca baiatul a spus “Nu”. Si asta cu toate ca victima este in continuare sub tratament pentru soc post-traumatic.   Mai mult, violatorul a primit ca insotitor un alt baiat de 15 ani, care sa-l ajute sa se integreze in Viena si sa ii serveasca drept translator. Decizia primei instante a fost anulata de Curtea Superma, care a spus ca trebuie stabilit daca victima a consimtit sau nu.
Un salvamar a chemat imediat ambulanta dupa ce a vazut baiatul in lacrimi, in timp ce imigrantul se distra la piscina Theresienbad, sarind de pe trambulina de 3 metri. Politistii l-au arestat pe lor, iar in timpul interogatoriului barbatul a spus ca a avut “o urgenta sexuala”, intrucat nu mai facuse sex de 4 luni. Agresorul, care a intrat in tara pe 5 septembrie prin Balcani, si lucreaza ca taximetrist in Viena, le-a spus politistilor ca stia ca face “o greseala” si ca nu a vrut sa-l raneasca pe baiat.
Citeste si:  Ce i-a facut un politist unei fete de 14 ani, in costum de baie.
  Incidentul s-a petrecut pe 2 decembrie, insa politia nu l-a facut public pentru a proteja baiatul. Dupa ce au circulat pe Facebook mai multe zvonuri, autoritatile au anuntat oficial detaliile infioratoare ale evenimentului. Decizie socanta a unui tribunal din Austria 1
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice