De ce ISIS nu va muri Niciodata – Imagini Socante

Atentie!!!

Acest articol contine imagini si video care va pot afecta emotional. Continua sa citesti pe propria Raspundere.

      Chiar daca suna ciudat si e posibil sa credeti ca sunt nebun, sau sustin terorismul, dar ISIS exista in aproape fiecare   persoana care este impotriva asupritorilor. Aceste atentate au semanat teroare in toata Europa, plange, ne rugam sa fie mai bine, spunem vorbe grele la adresa teroristilor/musulmanilor, traim cu frica ca in orice moment o bomba ar putea exploda oriunde. Este un sentiement greu de suportat nu? Acum sa va ganditi cum ar fi daca tot ce ai muncit in viata este distrus intr-o secunda, sa te astepti ca in orice secunda o drona sa iti ucida familia, prietenii, tot ce stii pe aceasta lume. Este dureros ce s-a intamplat in Paris si toata lumea se roaga pentru francezi, dar pentru restul care traiesc un calvar de 100 de ori mai mare, cine se gandeste, cine se roaga?
Citeste si:  Premierul Victor Ponta arestat in America
Acest lucru ne arata ca nu toti avem aceleasi drept la viata, desi iesim in strada si tipam cat ne tine gura, uneori chiar luptam si murim pentru aceasta. Adica viata oricarui American sau European este mai importanta decat a oricarei alte persoane din restul lumii? In fiecare zi se intampla atrocitati de 1000 de ori mai grave in lume, dar nimeni nu se roaga, nici un post tv sau ziar nu scrire despre acestea. De ce? Anul acesta intr-o singura zi, in Somalia au fost arsi de vii peste 2000 de persoane si nimeni nu a spus nimic. Imaginile de mai jos sunt din Kenya. De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 1De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 2De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 3 Ceva ce nu este difuzat la TV sau publicat pe marile ziare din lume. Va imaginati cum este sa traiti zilnic cu frica ca o drona te va ucide pe tine si familia ta?   Imagini dupa atacurile aeriene Franceze impotriva ISIS. De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 4De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 5De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 6De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 7De ce ISIS nu va muri Niciodata - Imagini Socante 8   Daca ne uitam putin in timp, vedem ca in ultimii 2000 de ani cand un grup incerca sa asupreasca un alt grup, se ajungea la Rascoala. Atat timp cand America si alte state vor incerca sa asupreasca oamenii catre traiesc in aceste regiuni, ISIS nu va muri, ci din contra va deveni mai puternic.
Citeste si:  Militarii ruși transmit jihadiștilor mesaje inscripționate pe bombe
Daca vrem sa oprim aceasta rascoala, singura solutie este sa-i ucidem pe toti odata, dar si asa tot vor exista persoane din Europa, America si restul lumii, care nu vor permite asa ceva. Dupa cum vedeti ISIS mereu va avea membri care sa lupte pentru cauza lor. Astazi se numesc ISIS, maine se pot numi altfel, peste 10 ani e posibil sa fie alt nume.  Cauza lor, maine poate fi cauza ta. Pe zi ce trece ne pierdem tot mai multe drepturi pana cand se va ajunge ca o singura persoana sau grup sa joace rolul lui Dumnezeu si sa decida daca ai dreptul sa traiesti sau nu. Ceea ce se intampla acum nu este un razboi impotriva terorismului ci o Rascoala, Revolutie in care vom fi atrasi cu totii si fiecare va trebui sa decida de care parte lupta. Asta daca vei avea luxul sa faci aceasta alegere.   Ce a spus Dalai Lama intr-un interviu pentru Deutsche Welle.
We cannot solve this problem only through prayers,” he said, possibly referencing worldwide calls to #PrayForParis. “I am a Buddhist and I believe in praying. But humans have created this problem, and now we are asking God to solve it. It is illogical. God would say, solve it yourself because you created it in the first place.”
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

2 Responses to “De ce ISIS nu va muri Niciodata – Imagini Socante”