Conflicte violente între sute de imigranți din Berlin. ”Situația a explodat”

Centrul Tempelhof din Berlin a devenit teren de luptă pentru sute de refugiați, care sunt cazați în cele patru tabere permanente. A fost nevoie de intervenția a peste 100 de polițiști, pentru a calma agresorii. Incidentul a început la ora mesei. Un purtător de cuvânt al Poliției din Berlin a declarat că după primele cercetări, s-a constat că au fost implicate ”câteva sute de persoane”, informează aktual24.ro. Responsabilul centrului, Michael Elias, a afirmat că vinovați de producerea violențelor, sunt tinerii care au venit singuri, fără familii.   Un alt conflict a fost înregistrat la un alt centru de refugiați, într-o tabără din cartierul Spanadau, la doar câteva ore înainte de izbucnirea conflictului din Tempelhof. Se pare că femeile sunt cele mai vulnerabile victime din taberele de imigranți. Reprezentanții organizațiilor pentru apărarea drepturilor femeilor au susținut că autoritățile germane încearcă să ascundă infracțiunile de viol și abuz, pentru a nu încuraja creșterea fenomenului xenofob. În vara acestui an, un centru pregătit pentru cazarea refugiaților, situat la periferia Berlinului, într-o sală de sport a fost incendiat de mai mulți atacatori. Incidentul a fost considerat ca având caracter xenofob, relata Antena 3.
Citeste si:  Franța și Germania vor semna un acord istoric
  Conflicte între refugiați în Germania   Germania ocupă un loc fruntaș pe lista preferințelor imigranților, care continuă să sosească din zonele afectate de război. Se estimează că anul acesta vor ajunge aproximativ 800.000 de solicitanți de azil, din Irak, Siria sau Afganistan. Berlinul a mai pus la dispoziția imigranților și fostul sediu al poliției secrete comuniste. Sunt aștepate 900 de persoane, care vor beneficia de adăpost temporar în fostul sediu la Ministerului pentru Securitatea Statului. Azilanții vor dormi în paturi suprapuse, timp de trei luni.   Guvernul german scoate din visteria statului multe miliarde de euro, pentru a face față valului de imigranți care sosesc pe teritoriul german. O persoană care primește azil în Germania are dreptul să-și aducă și familia, contribuind astfel la creșterea numărului de azilanți.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  5. Home page
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator