Extern

Chris Rock va prezenta galele Oscar 2016


Conform revistei Variety actorul Chris Rock va asigura atmosfera la cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar ce va avea loc pe 28 februarie 2016 la Los Angeles în Dolby Theatre.

 

Producătorii galelor, David Hill și Reginald Hudlin au declarat că actorul va fi o gazdă fenomenală „Comediant, actor, scriitor, producător și regizor – a făcut de toate”. Astfel, experiența și umorul debordant îl fac s[ fie reprezentativ pentru orice generație, iar prezența sa pe scenă va asigura succesul. Mai mult decât atât, președintele Academiei Oscar, Cheryl Boone Isaacs, a declarat că împartășește entuziasmul producătorilor săi urându-i bun venit actorului și fiind convins că va întregi show-ul prin varietatea talentelor sale.

 

La rândul său, actorul a declarat că este încântat să prezinte din nou premiile Oscar, după debutul din 2005. După acel moment, scena a găzduit prezentatori celebri precum Ellen DeGeneres (în anul 2007 și 2014), Jon Stewart (în 2006 și 2008), Hugh Jackman (2009) sau cuplul de actori James Franco și Anne Hathaway (2011).

 

https://www.flickr.com/photos/gdcgraphic

Chris Rock s-a născut pe 7 februarie 1966 în Carolina de Sud și a crescut în Brooklin, New York. Înainte de a cunoaște succesul pe micul ecran, acesta a fost comediant de stand-up mulți ani la rând, făcându-și debutul în anii 90 în special datorită rolurilor remarcabile în filmele de comedie, așa cum aflăm și de pe pagina actorului de pe site-ul IMDB. Printre filmele celebre în care acesta a fost protagonist regăsim „Polițistul din Beverly Hills” (1987), „New Jack City”(1991), „Cred că îmi iubesc nevasta/ I Think I Love My Wife” (2007) sau „Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups” (2010). Acesta a declarat că modelul său de a face comedie și actorie este Eddie Murphy, cel care l-a și descoperit de altfel. Revista Entertainment Weekly l-a premiat pentru că a fost votat cea mai amuzantă persoană din America.

 

Ceremonia premiilor Oscar va fi difuzată în SUA  de către televiziunea ABC, după momentul 14 ianuarie 2016 când vom putea vedea lista nominalizărilor în cadrul celor 24 de categorii.

Originally posted 2015-10-27 19:20:50.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.