Extern

Cele 5 familii care conduc lumea

Te-ai intrebat macar odata cine conduce lumea, cine decide ce mananci, ce bei, cand dormi, ce vezi la tv si orice alta activitate din viata ta?

Acum ceva timp un articol a facut inconjorul lumii, unde autorul dupa cateva luni de research a reusit sa afle ca toate marile magazine/mall/market din lume sunt detinute de doua firme.

Va imaginati cata putere si influenta au acele doua firme in viata noastra de zi cu zi? Nimeni nu ar trebui sa aiba atata putere, indiferent cine este si de unde vine.

Astazi am gasit un video care ne arata cele mai puternice 5 familii din lume care ne conduc in secrete, fara sa apara la tv sau sa iti spuna direct ce sa faci.

As vrea sa stiu cine este seful la cele 5 familii care conduc lumea? Pentru ca orice grup trebuie sa aiba un sef/lider, asa ca as vrea sa stiu cine este. Acea persoana este cu adevarat cea mai puternica din lume, poate mai puternica decat insasi Dumnezeu.

 

Vedeti video aici cu cele 5 familii care conduc lumea.

Originally posted 2015-05-20 13:46:57.

2 Comments

    1. E chiar posibil man. Orice activitate,firma/asociatie are un grup de persoane care conduce. orice grup e normal sa aiba un lider nu> Ca nu poti conduce toti cei din grup. Asa ca dupa regula asta e si normal sa fie o singura persoana care ne conduce.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.