Tânăra luată cu forța de pe stradă, supusa unor perversiuni sexuale greu de imaginat

Drama tinerei de 20 de ani violată de cei șapte români într-o casă din Southampton, districtul Hampshire, pe data de 16 Ianuarie nu s-a încheiat. Cei șapte bărbați din România, printre care se afla și un minor de 13 ani, au supus-o pe tânăra luată cu forța de pe stradă, unor perversiuni sexualegreu de imaginat. Potrivit publicației engleze The Mirror, tânăra a reușit după orele de coșmar să sune la poliție.
Din primele cercetări rezultă că tânăra ar fi fost în acea zonă în vizită la niște prieteni însă ulterior aceasta l-ar fi întâlnit pe Mihăiță Palie în vârstă de 33 de ani, cu care ar fi mers la locuința
acestuia. Ajunsă în casa românului, tânăra a fost violată de șase bărbați și un minor de doar 13 ani. Românii au violat-o pe tânăra de 20 de ani ore în șir filmând totul cu un telefon mobil. La câteva ore după producere incidentului, fata a reușit să sune la poliție și să îi reclame pe cei șapte români. După câteva ore de căutări, poliția din Marea Britanie i-a prins pe violatori și i-au dus la sediu pentru audieri.
Cu vârstele cuprinse între 13 și 41 de ani, cei șapte violatori români neagă toate acuzațiile aduse de tânăra în cauză și spun că ei nu se fac vinovați de viol așa cum declară fata. Agresorii au negat toate cele spuse de tânăra în vârstă de 20 de ani, care susține că a fost supusă unor perversiuni sexuale timp de patru ore.
Pe lângă acuzațiile de viol care li se aduc, Mihăiță Palie este acuzat și de răpirea tinerei. Aceasta a declarat că  de fapt românul a răpit-o și a dus-o la el în locuință unde mai erau încă șase bărbați și un minor.
Procesul încă nu s-a încheiat pentru bestiile care au violat tânăra, aceștia neagă acuzațiile care li se aduc de către victimă. Bărbații susțin că sunt nevinovați și că lucrurile nu s-au desfășurat așa cum a declarat tânăra organelor de poliție.
Probele biologice contrazic spusele violatorilor români pe care îi așteaptă ani grei de închisoare pentru aceasta faptă teribilă.
Încă nu se știe dacă și minorul de 13 ani va răspunde penal pentru fapta sa.
Citeste si:  Ura, noua politică de stat în România. Știrea falsă cu jurnalista Antena 3 care ar fi fost violată în Egipt
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?