Răspunsul unei „curve” pentru domnul Ioan Rus

Controversata declarație pe care a făcut-o fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, despre românii din diaspora, respectiv că, rămaşi acasă, copiii acestora se transformă în„golani„, iar nevestele în „curve„, a deranjat o mulțime de oameni, mai ales pe românii plecați în străinătate.
Una din replicile cele mai dure adresate ministrului a fost dată, ieri, de către o așa-numită „curvă”, care i-a făcut lui Ioan Rus întregul itinerariu al „curviei” sale. Conform cronicipebune.ro, românca noastră, puternic afectată de vorbele ministrului, i-a explicat cât de depravată poate să fie, mai ales că lucrează pe 10 milioane de lei vechi, întreține un copil la școală și cu toate acestea visează ca împreună cu soțul ei, zidar în Italia, să își poată construi o casă. Plină de ironie, românca se simte nevoită să îi explice detaliat fostului ministru de câte ori face sex pe zi. Cu o sinceritate ieșită din comun, femeia mărturisesște că face sex în grup în fiecare dimineață, când își duce copilul la școală, fiind abuzată din toate părțile, atât de către profesori cât și de directorul școlii, deoarece toți i-o „trag” cum pot, de obicei cerându-i bani pentru cărți, fondul școlii sau meditații, deoarece copilul nu are șanse să treacă bacul sau examenele de clasa a VIII-a.
Citeste si:  Istoricul Adrian Rădulescu, omagiat printr-o declaraţie politică în Senatul României
Nici la muncă, viața nu este mai ușoară, acolo practicând „sexul oral” deoarece trebuie să înghită absolut toate umilințele la care este supusă de propriul șef, care o poate da afară, dacă nu îi convine ceva. Pe lângă asta, este imposibil să avansezi într-o firmă, deoarece prioritate au cei din partidul care conduce orașul. După terminarea celor opt ore de muncă, românca „curvă”, practică din fire, se transformă în masochistă, deoarece are tupeul de a merge la senatorul pe care l-a votat să-i ceară cărți gratuite pentru elevi, lucru imposibil de realizat în România, așa că senatorul interpretează rolul Dominatorului din „50 Shades of Grey”, căruia nu îi pasă. Ca şi cum toate astea nu ar fi de-ajuns, seara, înainte de culcare, „curva” noastră practică și zoofilia, din cauza animalelor pe care le-am votat să conducă țara.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

One Response to “Răspunsul unei „curve” pentru domnul Ioan Rus”