Minor de 12 ani, bătut de mai mulţi copii italieni pentru că era român

Un copil a fost bătut pentru că este român
Un minor în vârstă de 12 ani, de naţionalitate română, a fost bătut de mai mulţi copii de vârsta lui, italieni, doar pentru că era român.  Poate părea o simplă încăierare între copii, aşa cum se întâmplă mai nou în zilele noastre. Evident, nici aşa nu ar fi normal. Gazzeta di Reggio scrie că numărul agresorilor nu este încă ştiut, dar se pare că au fost cel puţin 10, după cum susţin surse care rămân deocamdată sub protecţia anonimatului.   Nefericitul eveniment a născut o serie de controverse în localitate, imediat după producere. Copilul locuieşte împreună cu familia sa în Casalgrande, provincia Reggio Emilia. Mama minorului a postat incidentul pe o pagină locală de facebook, „Sei di Casalgrande”, iar comentariile au fost atât pro, dar şi contra. Mai mult, femeia i-a solicitat primarului localităţii să discute acest subiect într-o şedinţă de consiliu, împreună cu consilierii locali, la care să participe atât forţele de ordine, dar şi părinţii copiilor din zonă.
Citeste si:  Suspendarea din funcţie a Presedintelui Romaniei
  Din păcate, avem de-a face cu un nou episod de rasism, cauzat de lipsa de educaţie. Evident, nu vrem să ne gândim că este un fenomen generalizat, pentru că nu putem îngloba toţi oamenii în aceeaşi categorie şi am fi la fel de rasişti ca acele minţi care consideră că „românii sunt toţi o apă Un copil a fost bătut pentru că este românşi un pământ”. Din păcate, aşa cum reiese din articolul publicat de Gazzetta del Reggio, au fost multe persoane care au exultat la citirea ştirii. Nu au ţinut cont de faptul că victima este un copil de doar 12 ani. Nici măcar nu i-a îngrijorat faptul că agresorii au aceeaşi vârstă.   Rămâne ca autorităţile publice care investighează cazul să stabilească exact care au fost împrejurările în care s-a întâmplat incidentul. În ceea ce îi priveşte pe agresori, dar mai ales pe părinţii lor, nu ar strica o corecţie, în sensul că li se poate explica bine că la 12 ani în niciun caz nu poţi  să îţi laşi copilul să fie mânat de instincte sălbatice, ci doar să ai grijă să îl înveţi tot ce este mai bine. Lucru care, se pare, părinţii italieni nu au ştiut să îl facă.
Citeste si:  David Cameron lovește fără milă. Muncitorii europeni indezirabili pe termen nelimitat
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club