VIDEO Incendiul de vegetație din California: Staruri precum Lady Gaga, Guillermo del Toro și Kim Kardashian, forțate să-și evacueze locuințele din Malibu / Ce zic vedetele

Loading...

VIDEO Incendiul de vegetație din California: Staruri precum Lady Gaga, Guillermo del Toro și Kim Kardashian, forțate să-și evacueze locuințele din Malibu / Ce zic vedetele 1
Incendiul din California care a făcut deja nouă victime a transformat orașul stațiune Malibu în scrum, unde locuiesc mai multe vedete de la Hollywood, obligând staruri precum Lady Gaga, Cher, Guillermo del Toro, Kim Kardashian să-și părăsească locuințele, relatează BBC.

Incendiul a afectat orașul Paradise, unde nouă persoane au murit, iar 36 de persoane sunt date dispărute.

Printre orașele evacuate de află și Thounsand Oaks, care săptămâna aceasta a fost îndoliat, după ce un fost ofițer de marină a deschis focul într-un bar omorând 12 persoane, printre care și un tânăr care supraviețuise atacului armat de anul trecut din Las Vegas.

Toate vedetele care au case în Malibu au postat mesaje pe reţelele de socializare în care îşi împărtăşesc experienţele din timpul evacuării şi îşi exprimă solidaritatea cu restul persoanelor evacuate şi temerea ca locuinţele lor să fie mistuite de flăcări.

Citeste si:  Descoperiți. Operațiunea de dărâmare a Executivului și a Coaliției de guvernare

Kim Kardashian, starul TV, i-a îndemnat pe oameni să se roage pentru Calabasas, unde se află reședința sa. Joi seară aceasta fost evacuată împreună cu copiii ei ca urmare a proximităţii flăcărilor.


Cher, care avea un spectacol în Las Vegas, a scris pe Twitter că este îngrijorată pentru casa sa din Malibu.


Lady Gaga, care de asemenea și-a evacuat locuința, a postat pe Instagram un video care înfățișa fum negru deasupra sa.

Guillermo del Toro a scris pe Twitter în care îşi exprimă mulţumirea că rămâne cu ”darul vieții”, dar că regretă posibila pierdere a unor obiecte de colecţie.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.