VIDEO A început PROTESTUL în Piața Victoriei! Vedete, prezente printre participanți

Loading...

VIDEO A început PROTESTUL în Piața Victoriei! Vedete, prezente printre participanți 1

Recentele decizii ale guvernului Dăncilă, în special ordonanțele pe bandă rulantă pe legile justiției, au generat reacții virulente, cel puțin pe rețelele sociale. În realitate, în Piața Victoriei abia s-au strâns 20-30 de persoane în această seară.


S-au anunțat proteste în Piața Victoriei pentru joi seara! Printre cei care s-au prezentat în fața Guvernului se află și Tudor Chirilă, vedeta de la PRO TV.

Chirilă a făcut un live-video pe pagina sa de socializare în care s-a arătat dezamăgit de prezența scăzută a protestatarilor. Așa cum se vede din imagini, aproximativ 20 de persoane sunt, la ora transmiterii acestei știri, în Piața Victoriei.

”Nu sunt mulți oameni în Piața Victoriei, e ca și când am fi singuri. Oamenii s-au resemnat. Motivul pentru care oamenii nu ies în stradă e pentru că ei cred că nu schimbă nimic. Unii nu ies în stradă pentru că sunt mulțumiți de țara lui Dragnea, PSD și ALDE.”, a spus Tudor Chirilă în live-ul pe care l-a făcut pe pagina sa de socializare.

Citeste si:  Criza politica in Marea Britanie. Premierul Theresa May se va confrunta astazi cu o motiune de cenzura initiata chiar de colegii sai de partid - VIDEOJoin the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Anda Ruga beata crita in club