Veste șoc la IUmor: ”Mihai Bendeac va fi tătic!”

Loading...

În timp ce se puneau la punct cu noutățile din viața fiecăruia, Mihai Bendeac și-a anunțat colegii că, de curând, a aflat că va avea un copil. Vestea i-a uimit pe unii, în timp ce alții au mărturisit că le vine greu să creadă: „Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic…”, – a transmis Delia.

juratii iumor

Cheloo, Dan Badea și Șerban Copoț au mărturisit că au ceva îndoieli în privința veștii că Mihai Bendeac va deveni tătic, iar actorul, glumeț din fire, a argumentat: „Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, – a spus Mihai Bendeac încercând să încheie situația. Din păcate, colegii săi nu au vrut și ei să închidă subiectul atât de repede, după cum se va putea vedea  în prima ediție a celui de-al șaselea sezon iUmor.

Citeste si:  Crin Antonescu, înger sau demon pentru PNL la europarlamentare? Cum și-a semnat singur ”sentința” - PSnews

Veste șoc la IUmor: ”Mihai Bendeac va fi tătic!”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două Thumbs up vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală. Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii,  în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Sursă foto: Instagram, PR

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Anda Ruga beata crita in club