Vedetele din România care au picat BAC-ul. Mai ușor pe scenă decât la școală – IMPACT

Loading...

Din păcate, unele vedete au ales scena, dincolo de orice altă diplomă. Cine nu a luat examenul de Bacalaureat? Unii au încercat în repetate rânduri să fie admiși, dar norocul nu le-a surâs.

Ce vedete din România nu au luat BAC-ul?

Cu toate că s-au străduit să împace și școala și cântatul, unele vedete nu au reușit, astfel că sesiune de Bacalaureat le-a dat mari bătăi de cap. Fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Suciu au fost cei care au pus studiul pe locul doi, axându-se pe carieră.

Cei doi nu au reușit să ia examenul de bacalaureat din prima pentru că au pus cariera pe primul plan. De asemenea, nici Margherita de la Clejani sau fatele său, Fulgy, nu au reușit să rezolve subiectele. Alți artiști care nu s-au împăcat bine cu școala sunt: Costel Busuioc și Ionuț Voicu de la RO-mania, dar și Marian Vanghelie.

Ce vedete au picatt BAC-ul?
Ce vedete au picatt BAC-ul? Au lăsat studiul pe locul 2

Învățatul a trecut pe locul 2

Adelina Pestrițu a avut și ea proleme la Bacalaureat. „Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre ‘Ion’, am scris despre ‘Moromeţii’. Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a povestit Adelina Pestriţu despre experienţa examenului său de bacalaureat.

Citeste si:  Război TOTAL între vedete! Două dintre cele mai faimoase cântărețe, LA CUȚITE

Aceasta s-a descurcat de minune la proba orală, luând nota 10, din păcate, la scris a luat 3,60, din cauza faptului că a încurcat subiectele de la primul punct. Iuliana Luciu a avut și ea probleme cu limba și literatura română, obținând doar 3,30. Dan Capatos a luat nota 3 la română. Din spusele acestuia, nu a știu să răspundă la întrebarea: „Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?”

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu