Vedetele au făcut show pe aeroport înainte de plecarea în aventura ”Asia Express”. ”Hai Margherita, că te întorci măritată din India”

Loading...

Nouă cupluri de vedete au plecat în aventura vieții lor, în Sri Lanka și India, în noul sezon al reality-show-ului „Asia Express”.

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un Euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum. Cele 9 perechi se luptă pentru premiul de 30.000 de Euro.

Pe Aeroportul Otopeni vedetele începuseră să viseze la plaje exotice: ”Noi mergem în Maldive. Nu ştiu ce ştiţi voi!” (Bianca Drăgușanu) sau constatau că bagajul este imens: ”Mai putem să mai cântărim o dată valiza, domnule. Eu cred că e în regulă valiza mea şi se poate merge în India cu toate cremele mele şi cu toate parfumurile.” (Margherita)

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Citeste si:  Vocea Basarabiei - NU CERȘIM, NU STRIGĂM: FACEM UNIREA ÎN TĂCERE

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE