Vedetele au etalat ținute extravagante la evenimentul ELLE STYLE AWARDS 2018

Loading...

Cea de-a șaptea ediție a evenimentul anual ELLE STYLE AWARDS 2018 a avut loc aseară, 13 noiembrie, iar vedetele noastre autohtone și alte prezențe din industria de modă s-au prezentat în cele mai extravagante outfituri. ELLE Style Awards s-a ținut la Palatul Parlamentului, iar invitații au etalat ținute cu stil pentru show-ul de excepție la care au luat parte. Revista el a împlinit 21 de ani de la apariția pe piață, iar organizatorii au marcat acest eveniment prin impunerea unui dress code.

Petrecerea a avut trei mari teme, care au influențat aparițiile invitaților. Dress code-ul a fost: Noir / Glitter / Extravagaza. Nu toți invitații au înțeles tema, iar câțiva au încercat să iasă din tipar, dar au epatat și au picat în penibil.

Vedetele au îmbrăcat ținute spectaculoase

ELLE Style Awards a oferit premii pentru 11 categorii – fotografie, design vestimentar, hairstyle, model, brand românesc, design de bijuterie, tânăr designer, stil personal, artist pop și cântăreț – iar cititorii revistei au hotărât la cine merge premiul. Pe lângă cele 11 categorii, organizatorii au mai adăugat încă două: Best Male Pop Artist, exclusiv masculină, și Best Jewelry Designer, categorie dedicată designerilor de bijuterii.

Citeste si:  Vedetele au făcut show pe aeroport înainte de plecarea în aventura ”Asia Express”. ”Hai Margherita, că te întorci măritată din India”

Vedete au acordat o atenție deosebită acestui eveniment, iar acest lucru s-a văzut! Andreea Bănică a radiat aseară, iar styling-ul creat a fost unul de excepție. Ea a fost apreciată de către majoritatea criticilor de modă.

Andreea Bănică, la ELLE Style Awards. Vedeta a purtat un costum argintiu, cu un body extrem de sexy!
Andreea Bănică, la ELLE Style Awards. Vedeta a purtat un deux pies argintiu, cu un body extrem de sexy!

De asemenea, Silvia Popescu, câștigătoarea de la Bravo, ai stil!, sezonul I, a fost desemnată una dintre cele mai spectaculoase ținute ale serii.

Silvia Popescu a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de la ELLE Style Awards
Silvia Popescu a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de la ELLE Style Awards

Delia Matache este una dintre cele mai extravagante apariții din showbiz. Aceasta a fost premiată la Gala ELLE Style Awards, câștigând detașat la categoria Best Personal Style și Best Pop Artist, iar Carla’s Dreams a fost surpriya serii. Artistul moldovean a câştigat la categoria Best Male Pop Artist.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna