Vedetele au etalat ținute extravagante la evenimentul ELLE STYLE AWARDS 2018

Loading...

Cea de-a șaptea ediție a evenimentul anual ELLE STYLE AWARDS 2018 a avut loc aseară, 13 noiembrie, iar vedetele noastre autohtone și alte prezențe din industria de modă s-au prezentat în cele mai extravagante outfituri. ELLE Style Awards s-a ținut la Palatul Parlamentului, iar invitații au etalat ținute cu stil pentru show-ul de excepție la care au luat parte. Revista el a împlinit 21 de ani de la apariția pe piață, iar organizatorii au marcat acest eveniment prin impunerea unui dress code.

Petrecerea a avut trei mari teme, care au influențat aparițiile invitaților. Dress code-ul a fost: Noir / Glitter / Extravagaza. Nu toți invitații au înțeles tema, iar câțiva au încercat să iasă din tipar, dar au epatat și au picat în penibil.

Vedetele au îmbrăcat ținute spectaculoase

ELLE Style Awards a oferit premii pentru 11 categorii – fotografie, design vestimentar, hairstyle, model, brand românesc, design de bijuterie, tânăr designer, stil personal, artist pop și cântăreț – iar cititorii revistei au hotărât la cine merge premiul. Pe lângă cele 11 categorii, organizatorii au mai adăugat încă două: Best Male Pop Artist, exclusiv masculină, și Best Jewelry Designer, categorie dedicată designerilor de bijuterii.

Citeste si:  Cel mai prost îmbrăcate vedete de la gala Oscar 2019: Rachel Weisz şi Sarah Paulson, pe lista neagră FOTO

Vedete au acordat o atenție deosebită acestui eveniment, iar acest lucru s-a văzut! Andreea Bănică a radiat aseară, iar styling-ul creat a fost unul de excepție. Ea a fost apreciată de către majoritatea criticilor de modă.

Andreea Bănică, la ELLE Style Awards. Vedeta a purtat un costum argintiu, cu un body extrem de sexy!
Andreea Bănică, la ELLE Style Awards. Vedeta a purtat un deux pies argintiu, cu un body extrem de sexy!

De asemenea, Silvia Popescu, câștigătoarea de la Bravo, ai stil!, sezonul I, a fost desemnată una dintre cele mai spectaculoase ținute ale serii.

Silvia Popescu a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de la ELLE Style Awards
Silvia Popescu a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de la ELLE Style Awards

Delia Matache este una dintre cele mai extravagante apariții din showbiz. Aceasta a fost premiată la Gala ELLE Style Awards, câștigând detașat la categoria Best Personal Style și Best Pop Artist, iar Carla’s Dreams a fost surpriya serii. Artistul moldovean a câştigat la categoria Best Male Pop Artist.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?