Vedeta de la Antena 1 a făcut accident! Șoc în showbiz-ul din România. FOTO   

Loading...

Vedetele din România nu sunt nici ele ocolite de accidentele de circulație. Recent, victimă a fost un artist cunoscut, care a participat inclusiv la un concurs difuzat de Antena 1. Acesta nu se afla singur în mașină.

În vârstă de 38 de ani, Mihai Constandache a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se afla în autoturism alături de sora și mătușa sa. Femeile au ajuns la spitalul din Focșani, cu lovituri la cap. Din fericire toți sunt în afara oricărui pericol.

“Mergeam spre Brăila, iar între comunele Nănești şi Maicănești drumul nu era foarte bun, având denivelări foarte mari. Nu aveam viteză mare, dar din cauză că șoseaua era umedă am intrat cu mașina într-o denivelare, am pierdut controlul şi am intrat cu mașina într-un șanț. Am avut mare noroc că nu s a răsturnat și nici nu venea vreo mașină din față. În mașină eram cu sora mea și cu mătușa mea şi amândouă au ajuns la spitalul judeţean din Focşani, cu lovituri la cap, însă sunt conștiente”, a declarat Mihai Constandache conform click.ro.

Citeste si:  Chirica: PSD „ar fi în stare să mute Sfânta Parascheva la Belina”

Mihai Constandache este un cunoscut interpret de muzică populară și fost concurent de la “Chefi la cuțite”, iar vestea cum că a făcut accident a venit ca un șoc în showbiz-ul din România.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet