Una dintre cele mai mari vedete de la Holywood ar putea intra în politică

Loading...

Starul hollywoodian Angelina Jolie a sugerat, într-un interviu difuzat la postul britanic BBC, că s-ar putea implica în politică, explicând că ar fi exclus această posibilitate în urmă cu 20 de ani, potrivit bbc.com preluat de mediafax.

Angelina Jolie, emisar al Înaltului Comisariat pentru Refugiați al ONU, a fost editor special al ediţiei de vineri a emisiunii „Today”, în timpul căreia a discutat, alături de prezentatorul Justin Webb, despre chestiuni diverse, de la politica SUA la social media, violenţe sexuale şi criza refugiaţilor la nivel global.

Întrebată dacă se va implica în politică, Jolie a declarat: „Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs. Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică. Dar întotdeauna am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap”.

Cristian Preda dă de PĂMÂNT cu Tudorel Toader și Klaus Iohannis : Scandalos / E absolut depășit de situație

„Pot lucra cu guverne şi pot lucra cu armata şi deci mă aflu într-o poziţie din care pot face multe”, a mai spus Jolie, care a adăugat că, pentru moment, nu mai declară nimic în acest sens.

Citeste si:  Comisie de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor de imixtiune în politica internă a Fundaţiei Open Dialog

Jolie colaborează cu BBC şi la un program de știri dedicat copiilor, „Our World”, care va fi difuzat săptămânal, emisiunea pilot urmând să fie anul viitor. Actriţa va fi producător executiv al show-ului, dedicat copiilor între şapte şi 12 ani şi care va acoperi subiecte diverse, precum informaţii internaţionale, tehnologie, mediu, social media.

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, mamă a șase copii, dintre care trei adoptați, a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, întrucât actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizație, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet