Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor!

Loading...

Cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus măști colosale, momente savuroase, vedete pline de umor și un număr de magie ce îți taie răsuflarea!

Prima mască din această ediție a emisiunii „Scena misterelor” a produs o surpriză de zile mari celorn dopuă echipe de vedete! Ne-am întors în timp, în urmă cu câteva secole, pentru a putea întâlni…un viking adevărat!

UN VIKING FIOROS

Ca să ghicească starul din spatele acestei transformări de zile mari, vedetele au participat la un concurs de cultură generală, cu și despre vikingi! Vedetele nu s-au prins ce star s-a deghizat atât de bine, așa că Dan Negru a propus un nou joc, mai amuzant! Cele două echipe rivale au jucat un fel de telefonul fără fir cu vikingul misterios, totul în demersul acestora de-a câștiga cutia cu indicii despre personajul misterios!

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 2

Timpul s-a scurs repede, iar Dan Negru a decis să dea semnalul pentru demascare! Machiajul profesionist a căzut și…vedeta deghizată în personaj istoric a ieșit la iveală! Surpriza a fost mare atunci când și-a făcut apariția Cristi Brancu!

PANTERA ROZ S-A APUCAT DE FURAT

Tania Popa, frumoasa actriță, a fost jefuită chiar de celebra și vicleana Panteră Roz, la „Scena misterelor”! 

 Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, ca să-i ajute pe concurenții de la „Scena misterelor” să ghicească vedeta din spatele măștii! 

Citeste si:  Alessandra Stoicescu, mândră de burtica de gravidă! Cum arată vedeta

Se pare că Pantera Roz nu e tocmai pricepută la capitolul jafuri! Tania Popa i-a ținut piept cu brio, iar dialogul a fost unul de-a dreptul savuros! 

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 3

Vocea Panterei Roz de la „Scena misterelor” a fost poate singurul indiciu pentru vedetele din această ediție. Cine a ghicit, cine a greșit? 

La final, deznodământul i-a uimit pe toți: în spatele acestei deghizări de cinci stele a stat chiar Andreea Bănică!

VRĂJITOAREA DIN POVEȘTI

Apariție de senzație în cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor”! În platou și-a făcut apoi apariția o terifiantă vrăjitoare, cu nas coroiat, joben și toiag!

Să ghicești un asemenea personaj nu e sarcină deloc ușoară, iar Dorian Popa a primit o misiune extrem de dificilă!

Nici colegul Cosmin Seleși nu a fost mai prejos! Practic, cei doi au îmbrăcat rochii elegante și au fost puși să mimeze anumite cuvinte!

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 4

Jocul a fost unul extrem de comic, chiar dacă a avut o miză serioasă: câștigarea unor indicii prețioase pentru a demasca vrăjitoarea!

Ți-ai imaginat vreodată c-o să-l vezi pe Dorian Popa în ipostaza de prințesă? La final, demascarea i-a uimit pe toți: în spatele nasului coroiat de vrăjitoare s-a aflat Daniel Buzdugan!

Cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus nu doar demascări senzaționale, ci și un număr grandios de magie cu celebrul Lorenzo!

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunci; Oamenii au inceput sa planga atunci cand au vazut-o pe Andra Maruta! Da, e adevarat

Pe scenă și-a făcut apariția un super extraterestru de culoare albastră, ce ne-a făcut pe toți să ne gândim la OZN-uri și nave spațiale ce călătoresc cu viteza luminii!

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 5

Totuși, la un moment dat, extraterestrul și-a demonstrat forțele incredibile atunci când l-a folosit pe magicianul Lorenzo în cadrul unui număr senzațional de iluzionism!

Mai exact, tânărul a fost „tăiat” în două și a privit cum jumătate din corpul său este într-o cutie, iar cealaltă jumătate într-o altă cutie! 

A fost un spectacol de zile mari la emisiunea „Scena misterelor”! Dar întrebarea nu a fost cum s-a făcut trucul de magie, ci cine este în spatele măștii! Răspunsul? Niculina Stoican a fost deghizată în extraterestru!

Moment de senzație la „Scena misterelor”! După ce am avut parte de vikingi, vrăjitoare și alte personaje de poveste, Dan Negru ne-a adus o altă mască spectaculoasă!

De data aceasta, vedetele au fost nevoite să privească atent la celebra Statuie a Libertății, dăruită de către francezi americanilor. 

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 6

În emisiunea și-au făcut apariția Crina Zvobodă de la „iUmor” și personajul Gheorghiță Bădiță, care au purtat un dialog savuros cu Statuia Libertății, apărută la „Scena misterelor”.

Vedetele au privit atent și au încercat să descopere ce personaj s-a ascuns în spatele măștii!

Citeste si:  Gala Trandafirului. Femeile democrate, premiate pentru realizările lor şi implicarea în viaţa socială şi politică a ţării

Surpriza a fost mare atunci când machiajul profesionist a căzut și și-a făcut apariția Adelina Pestrițu! Și ce apariție sexy!

În cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor”, ultima mască care și-a făcut apariția a fost una de-a dreptul spectaculoasă!

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 7

O imensă gorilă albă cu brațe amenințătoare a dat multe bătăi de cap vedetelor, care au privit atent personajul și au încercat să ghicească cine se ascunde în spatele acestei transformări uluitoare.

Cele două echipe de vedete au încercat apoi să asculte ce voce are personajul și au dat tot felul de variante de răspuns.

Dar răspunsul corect a fost numai unul: gorila albă a fost nimeni altul decât celebrul Viorel Lis!

Truc de magie dintr-o altă galaxie, măști de poveste și vedete pline de umor, la Scena misterelor! 8

Transformări uluitoare, momente amuzante și un deznodământ neașteptat! Cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor” s-a terminat la egalitate între echipa Galacticilor și cea a Starurilor!

NE REVEDEM JOI, DE LA ORA 20:00, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII „SCENA MISTERELOR”!

 

 

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TVAfla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator