Trecutul neştiut al lui CRBL. Vedeta ASIA EXPRESS s-a însurat la 20 ani

Loading...

De 11 ani, CRBL are o familie fericită cu Elena, pentru care este invidiat de colegii din showbiz, puţine fiind vedetele care se pot lăuda cu relaţii longevive. Şi, mai ales, fericite. Însă, CRBL a mai fost însurat o dată, pe când avea doar 20 de ani. Doar şapte ani a durat prima căsnicie a câştigătorului ASIA EXPRESS.

CRBL şi Andreea s-au cunoscut în oraşul lor natal, Piteşti. S-au căsătorit când erau foarte tineri, însă au divorţat după şapte ani.

Câştigătorul ASIA EXPRESS avea doar 20 de ani prima dată când a hotărât că este pregătit să-şi formeze o familie. Însă, în 2004 au divorţat, când CRBL avea 27 de ani.

Andreea este expert în relaţii publice şi se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din oraşul natal.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viață mea» și «viață lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite’, povestea Andreea într-un interviu.

Citeste si:  ​Caru' cu vedete: ​Topul bărbaților celebri din România care au devenit tătici la vârste de bunici; Primele poze cu Laura Andreşan însărcinată; Oana Mareș revine în televiziune după o pauză de 4 ani.

În 2008, Eduard Andreianu, alias CRBL s-a căsătorit cu Elena şi împreună au o fetiţă, Alessia.

La rândul său, Andreea are şi ea un băieţel, iar cei doi fosţi soţi nu păstrează legătura.

 

 

 

 

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet