TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere

Loading...

O veste cruntă a străbătut în urmă cu puține minute pe rețelele de socializare. Fiica uneia dintre protagonistele reality-show-ului „Love Island (Insula Iubirii)” a murit la doar o săptămână după ce a fost adusă pe lume.

Malin Andersson este una dintre cele mai apreciate apariții din istoria reality-show-ului, iar britanicii au îndrăgit-o încă de la momentul în care a acceptat să facă parte din această emisiune de mare succes.

De curând însă, opinia publică din insula britanică a rămas fără cuvinte la anunțul vedetei de pe Instagram. Aceasta a dezvăluit că fiica sa, Consy, a murit la doar o săptămână după ce fusese adusă pe lume.

TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere 2

Informația a șocat întregul regat, mesajele curgând pe paginile rețelelor de socializare. Distrusă de durere, Malin (26 de ani) a fost cea care a făcut publică informația. 

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Citeste si:  Dacian Cioloș, reacție la eșecul referendumului: Asistăm la FALIMENTUL acestui tip de a face politică

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos