Cancan

Swedish House Mafia, la UNTOLD sau la NEVERSEA?

Loading...

La final de 2018 toată lumea pasionată de muzică electronică așteaptă același lucru: lista evenimentelor marca Swedish House Mafia pe anul 2019.

Între timp Steve Angello continuă să se ocupe de propriul brand, iar Axwell^Ingrosso continuă să genereze big buzz că duo. La fiecare festival la care au ajuns în 2018, inclusiv legendara apariție de la cea de-a două ediție a festivalului Neversea, cei doi au dat play unui huge track, „Cant Hold Us Down”. E o piesă devenită iconică, apărută acum 4 ani.

„Cant Hold Us Down” este un anthem creat special pentru mainstage-ul marilor festivaluri, linia de bass fiind una memorabilă și va rămâne una dintre favoritele festivalierilor din întreagă lume.

Pe 23 noiembrie, Axwell a fost invitat în show-ul radio realizat de Annie Mac la BBC Radio și a oferit detalii despre noul sau single „Nobody Else” și despre reunirea Swedish House Mafia pentru 2019. În Londra au apărut afișe cu cei trei SHM, de unde ideea că un nou eveniment va avea loc fie pe Anfield sau Wembley.

Întrebat dacă vor veni în Marea Britanie după Brexit, Axwell a răspuns:

DA! Avem o relație perfectă cu voi, britanicii, UK a fost întotdeauna un fel de Mecca pentru scenă dance, așa că am fi cretini să scoatem Marea Britanie din calculele noastre”.

Cert este că cei de la SWEDISH HOUSE MAFIA și-au anunțat deja prezența în line-up-ul unor renumite festivaluri de muzică din lume pentru 2019. Putem să ne facem oare speranța că îi vom vedea și pe mainstage-ul UNTOLD sau NEVERSEA?

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.