Cancan

Surpriză uriașă! Ce vedete se pregătesc să plece în India, pentru al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”!

Loading...

Au fost anunţate primele vedete care pleacă în India pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”! Şi-au făcut bagajele şi vaccinurile şi sunt pregătite pentru competiţie!

Gata, s-a stabilit! Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor fi amfitrionii celui mai dur show de aventură difuzat în România, „Asia Express”!

Gina Pistol va prezenta în continuare emisiunea, iar Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu se vor transforma din foști concurenţi în coprezentatori! 

De data aceasta, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”, aventura se va întâmpla în Sri Lanka şi în India.

Surpriză uriașă! Ce vedete se pregătesc să plece în India, pentru al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”! 2

Surprinși la o ședință foto, cei trei au făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre noul sezon! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre noul sezon „Asia Express”!

NOUL SEZON ASIA EXPRESS.

Antena 1 pregătește în această toamnã un nou sezon Asia Express, cel mai tare show de aventură difuzat în România. Spre deosebire de anul trecut, vedetele vor avea de această dată un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka și India. O altă noutate este faptul că acum vor exista 9 perechi de vedete care să se lupte pentru marele premiu.

Regulile concursului rămân însă neschimbate. Fiecare pereche va avea la dispoziție 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie să se descurce, să își găsească transport, cazare și mâncare. Rugămințile, farmecul personal și puterea de convingere vor fi atuurile care îi vor ajuta pe cei 18 concurenți să ajungă cât mai departe în marea competiție și să parcurgă o distanță cât mai lungă din “Drumul Elefantului”. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, diferențele culturale uriașe, bariera de limbă și condițiile nu tocmai prietenoase le vor da mari bătăi de cap participanților.

 

 

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.