Strada Teodor Mihali spartă a doua oară, după asfaltarea din septembrie! Să îi facem vedete pentru EFICIENȚĂ – VIDEO

Loading...

 

Strada Teodor Mihali, asfaltată în perioada august – septembrie de Primăria Cluj-Napoca, este spartă de E-ON Gaz, după ce în octombrie a fost spartă de Dorel de la Compania de Apă ”Someș”. 

 

Exact in momentele astea strada Teodor Mihali e sparta din nou. De data asta se pare ca de catre cei de la eon. „Lucrarea” are loc in dreptul blocului cu numarul 31-35. Voi face o filmare si trimit. Pana atunci poate se deplaseaza cineva de la voi la fata locului”, ne-a relatat un cititor.

 

În luna octombrie, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au dat vina pe rețeliști pentru că ”au uitat să facă ceva operațiuni”. 

 

Cei de la Compania de Apă ”Someș” spuneau în octombrie că a apărut o avarie. ”Noi ne coordonăm cu Primăria și dacă sunt multe avarii într-o zonă ni se cere să acționăm și noi atunci când se fac asfaltări și să schimbăm conductele. Acolo nu știu să fi fost făcute lucrări de schimbare a conductelor. Probabil din cauza traficului intensiv s-a produs această avarie, care a fost soluționată”, preciza Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Someș.

Citeste si:  Portretul lui DariusVâlcov, premierul din umbră al României: lansat de Băsescu, a ajuns vocea luiDragnea. În ce scandaluri de răsunet a fost implicat

 

Culmea este că avaria de acum a apărut exact în același loc în care a lucrat Dorel de la Compania de Apă Someș. De vină să fie tot traficul?

 

Conform legislației, firmele de utilități trebuie să readucă la starea inițială drumul spart. Aici mai apare o întrebare. Oare cine plătește până șa urmă toate aceste lucrări?

 

Dacă aveți informații care pot deveni o știre și aveți probe, ne puteți scrie pe rubrica ”Fii reporter!” sau pe adresele de email office@stiridecluj.com și investigații@stiridecluj.com.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene