Strada Teodor Mihali spartă a doua oară, după asfaltarea din septembrie! Să îi facem vedete pentru EFICIENȚĂ – VIDEO

Loading...

 

Strada Teodor Mihali, asfaltată în perioada august – septembrie de Primăria Cluj-Napoca, este spartă de E-ON Gaz, după ce în octombrie a fost spartă de Dorel de la Compania de Apă ”Someș”. 

 

Exact in momentele astea strada Teodor Mihali e sparta din nou. De data asta se pare ca de catre cei de la eon. „Lucrarea” are loc in dreptul blocului cu numarul 31-35. Voi face o filmare si trimit. Pana atunci poate se deplaseaza cineva de la voi la fata locului”, ne-a relatat un cititor.

 

În luna octombrie, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au dat vina pe rețeliști pentru că ”au uitat să facă ceva operațiuni”. 

 

Cei de la Compania de Apă ”Someș” spuneau în octombrie că a apărut o avarie. ”Noi ne coordonăm cu Primăria și dacă sunt multe avarii într-o zonă ni se cere să acționăm și noi atunci când se fac asfaltări și să schimbăm conductele. Acolo nu știu să fi fost făcute lucrări de schimbare a conductelor. Probabil din cauza traficului intensiv s-a produs această avarie, care a fost soluționată”, preciza Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Someș.

Citeste si:  Proba măștilor cu vedete. Alex Velea face echipă cu Lino Golden. Iată cum s-au descurcat aceștia

 

Culmea este că avaria de acum a apărut exact în același loc în care a lucrat Dorel de la Compania de Apă Someș. De vină să fie tot traficul?

 

Conform legislației, firmele de utilități trebuie să readucă la starea inițială drumul spart. Aici mai apare o întrebare. Oare cine plătește până șa urmă toate aceste lucrări?

 

Dacă aveți informații care pot deveni o știre și aveți probe, ne puteți scrie pe rubrica ”Fii reporter!” sau pe adresele de email office@stiridecluj.com și investigații@stiridecluj.com.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?