Cancan

Show sexy pentru invitați! Cornel Păsat a avut ursitoare dezbrăcate la botezul fiului său!

Loading...

Evenimente peste evenimente în lumea mondenă a Capitalei! Cornel Păsat și-a botezat fiul, iar de la petrecere nu au lipsit ursitoarele…dezbrăcate!

Reporterii „Xtra Night Show” au vrut să vadă cum se distrează vedetele! Celebrul Serghei Mizil nu a vrut să stea acasă, așa că a vizitat Târgul de Vinuri din Snagov! 

 Un eveniment monden de senzație a fost botezul organizat de celebrul dansator şi coregraf, Cornel Păsat. Acesta şi-a creştinat fiul, pe Dryas Nicholas!

De la petrecere nu au liăsit cele mai cunoscute vedete ale momentului, iar petrecerea a fost presărată cu surprize complet neașteptate pentru cei din jur! Acesta a avut un party atipic, cu ursitoare dezbrăcate! 

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.