Selfie cu Trump şi Putin, într-un centru comercial din Cluj. Vedetele care pot fi întâlnite la expoziţia figurilor de ceară

Loading...

Românii se pot fotografia cu artişti de top precum Al Pacino sau Robert de Niro, cu politicieni de prim rang, printre care Donald Trump şi Vladimir Putin sau cu sportivi de top. Totul cu ocazia expoziţiei  figurilor de ceară, care găzduită de centrul comercial Vivo din Cluj. Expoziţia cuprinde 27 de figuri, este deschisă până pe 10 martie şi lansează, pentru prima dată în România, figura omului de afaceri Ion Ţiriac.

Fotbalistul Gheorghe Hagi şi cântăreţii INNA şi Smiley sunt celelalte vedete din România care se regăsesc în această expoziţie. Lista vedetelor mai cuprinde personalităţi internaţionale ca Beyonce, Mick Jagger, Adele, Jim Carrey, Mr. Bean, Justin Bieber, Ariana Grande, Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias şi Elsa and Anna form Frozen Kingdom. 

Muzeul figurilor de ceară din Bulgaria a luat fiinţă în 2014, la Varna. Pentru prima dată proprietarii muzeului au plecat într-un turneu în afara Bulgariei şi au ales să străbată câteva oraşe mari din România, printre care şi Clujul. La expoziţia de la Vivo Cluj, accesul este permis între 10.00 şi 22.00, iar biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului la preţuri cuprinse între 20 de lei pentru adulţi, respectiv 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. 

Citeste si:  Miley Cyrus, Neil Young, Gerard Butler se află printre vedetele care și-au pierdut locuințele în incendiile din California

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii