Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Pe cine ascund măștile spectaculoase

Loading...

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, are premierea în 28 februarie. Pe cine ascund măștile spectaculoase la Scena misterelor, cel mai nou show al Antenei 1, cu Dan Negru și Romică Țociu.

Scena Misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1, începe joi, 28 februarie, de la ora 20.00 și are ca program de difuzare fiecare joi seară, de la aceeași oră. 

“Faptul că transformăm tradiția noastră de Revelion într-o emisiune de sezon, ne face să turăm motoarele la maximum! Dar e palpitant să cauți peste 100 de vedete pentru a le masca, alte zeci de vedete ca invitați speciali, actori, figurație specială. Cel mai amuzant moment din tot acest proces de producție este să ne strângem cu toții să decidem ce măști facem – că sunt din filme celebre, din istorie, din desene animate îndrăgite de toată lumea sau din zone geografice unde am vrea să călătorim o dată în viață, toate ne apasă butonul imaginației… Și-atunci să vezi!”, spune Dana Mladin, producătorul emisiunii Scena Misterelor.

Dan Negru și Romică Țociu fac echipă la Scena Misterelor​

La Scena misterelor, noul show al măștilor spectaculoase, Dan Negru va avea alături un co-prezentator surpriză: cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

Citeste si:  Toader: Nu am „negociat” demnitatea de ministru al Justiţiei cu reprezentaţii PNL sau din altă formaţiune politică

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut și o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini și cine știe pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. (râde). Mi-a plăcut mult acest format și cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care știe tainele unei emisiuni de succes.Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru (râde), a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La „Scena misterelor”, vom veni în fața telespectatorilor cu foarte multe surprize și foarte mulți invitați. Emisiunea implică o desfășurare de forțe extraordinară și sunt convins cătelespectatorii vor fi foarte curioși să vadă acest tandem și această emisiune minunată”, spune Romică Țociu.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Pe cine ascund măștile spectaculoase 2

Regulament Scena Misterelor

La Scena misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru, două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști spectaculoase.

Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

Cine sunt vedetele de la Scena Misterelor care ghicesc pe cine ascund măștile

Citeste si:  Botez cu vedete și ursitoare mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate!

Șase vedete permanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta au misiunea să ghicească cine se află în spatele măștilor.

Scena Misterelor, emisiune cu Dan Negru. Pe cine ascund măștile spectaculoase 3

Cine se ascunde în spatele măștilor, la Scena Misterelor

Fiecare ediție  a emisiunii “Scena misterelor” cu Dan Negru și Romică Țociu va aduce în fața publicului șase măști, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp, căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

Starurile sub acoperire, adică vedetele care se ascund în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special condusă de Andreea Rădulescu, sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni.

Scena Misterelor online

Începând cu data de 28 februarie, toate episoadele Scena Misterelor online, pot fi văzute integral pe Antenaplay.ro.

Cele mai noi informații se găsesc pe a1.ro/scena-misterelor, pe pagina de Facebook – Scena Misterelor, iar pe Instagram ScenaMisterelor se pot vedea imagini unice.

Citeste si:  Paula Vieru a părăsit competiția „Exatlon”, după duelul cu Monica Roșu

Dan Negru, despre noua emisiune – ”un show polițist”

Dan Negru este de părere că noul show de la Antena 1 este foarte aproape de un show polițist, tocmai pentru că munca vedetelor este aceea de a fo detectivi pentru a decsoperi cine se acunde în spatele măștilor. 

Cum formatul e românesc 100%, are șansa să poată fi adaptat din mers. Am învățat de la prezentatorii mari că un format nu va avea priză dacă nu știi să-i pui o etichetă. Ăsta e primul show polițist. Cu detectivi care trebuie să descopere deghizații. Simplu”, mai spune Dan Negru.

Cine se ascunde în spatele celor șase măști care vor urca pe scena emisiunii prezentate de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de joi, 28 februarie, de la ora 20.00, în cadrul  show-ului Scena misterelor.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express