Salam furat in mijlocul cantarii

Manelistul Florin Salam a fost jefuit la o nunta, chiar in timp ce canta. Banii au fost repede recuperati, iar faptasul, iertat, pentru ca mai avea mult pana la varsta majoratului. Toata scena a fost filmata!
Nu s-ar fi asteptat niciodata Florin Salam, cel putin datorita notorietatii de care se bucura printre iubitorii maneleleor, sa fie operat de un “sut”de buzunare, si cu atat mai putin ca acest lucru sa se intample la o cantare, chiar in fata camerei video. Incredibilul fapt s-a produs pana la urma dar victima “sensibila” a simtit ca a fost “facut” la buzunare si a rectionat imediat, ajutat si de ceilalti nuntasi! Facut…pe la spate Totul s-a intamplat in timp ce Salam transpira de zor, interpretand o melodie din repertoriul propriu. Pentriu efortul de care a dat dovada, a fost recompensat de mai mult nuntasi cu diferite bancnote in euro, fapt deosebit de frecvent pe la nunti. Si nu, nu e cum s-ar fi asteptata toata lumea dupa intrarea in vigoare a legii bascisului, Salam n-a eliberat bon fiscal….ci a fost la un pas sa ramana fara “atentiile” de la spectatori.
Citeste si:  ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  In focul melodiei, Salam este inconjurat de mai multi petrecareti, iar in mijlocul imbulzelii, “micul sut” profita de acest lucru si se repede la buzunarul din dreapta al cantaretului, unde se vedeau, iesiti in exterior, banii. Miscarea nu a fost insa prea precisa, penttru ca Salam se prinde ca cineva I-a umblat la buznare, pune mana si apoi sesizeaza situatia, la microfon: “Alo…doi zece…sa-l bagi pe internet”, spune Salam, cu un zambet fortat. Alti cativa nuntasi vad banii scapati pe jos de pusti, se apleaca si ii restituie manelsitului. Situatia incredibila se poate vedea incepand de la minutul 3:40 al filmarii. Clipul il puteti viziona aici.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Anda Ruga beata crita in club
  8. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!