Cancan

Rona Hartner se căsătorește. Cine este viitorul soț al vedetei

Loading...

Surpriză în showbiz. Rona Hartner se căsătorește, iar vedeta a dezvăluit cine este viitorul ei soț. Invitată într-o emisiune TV, artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent, dar și cum a ajuns să-i spună da bărbatului de lângă ea.

Rona Hartner se află la a doua căsătorie. Vedeta a fost căsătorită până în anul 2008 cu Rocco Sedano cu care are o fată. La 45 de ani, Rona este mai hotărâtă ca niciodată să se căsătorească cu cel care a reușit într-un final să o facă să spună ‘DA’.

Cel care îi va fi soț este DJ HMJ, acesta a reușit să o facă fericită pe vedetă după zece ani de singurătate. Rona Hartner a anunțat în direct, la Măruță, că se va mărita.

„Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e’, a spus artista la Pro TV.

Când va avea loc nunta Ronei Hartner cu DJ HMJ

Cei doi sunt împreună din luna aprilie a acestui an, iar nunta lor va avea loc în anul 2019. Rona Hartner este foarte hotărâtă să facă marele pas și să îmbrace rochia de mireasă. De asemenea, artista nu a exclus faptul să aibă un copil cu viitorul ei soț. Rona Hartner încă nu știe dacă nunta va avea loc în România sau la Paris, dar dacă frumosul eveniment va avea loc peste hotare, aceasta își dorește să fie pe o plajă.

Rona Hartner și DJ HMJ

Rona Hartner și DJ HMJ

Citește și: 24 de întrebări cu Rona Hartner: ‘Sunt capabilă să iert orice!’

Citește și: RONA HARTNER: Am altă chemare decât căsătoria’

FOTO: Facebook

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.