Rita Ora, Ellie Goulding și multe alte vedete, acuzate de reclamă mascată

Loading...

Autoritatea pentru Piețe și Competiție din Marea Britanie a avertizat 16 oameni cunoscuți pe internet, printre care și cântăreața Rita Ora, că încalcă legea dacă publică imagini cu diferite produse, fără să scoată în evidență faptul că fotografiile au fost plătite, scrie The Sun.

Noile reguli au fost impuse la sfârșitul anului trecut, după o anchetă. Regulile arată că postările plătite trebuie să fie făcute astfel încât publicul „să își dea seama imediat că privesc o reclamă”.

„Autoritatea pentru Piețe și Competiție a transmis celor 16 personalități că îi suspectează de anumite infracțiunii în ceea ce privește legile consumatorului, ei mascând reclamele ca postări personale. Le-am spus că dacă respectă regulile de acum încolo, nu vom ajunge în instanță. Îi vom urmări”, a declarat un reprezentant al instituției.

Astfel, vedetele britanice care, pe viitor, fac reclamă mascată ori nesemnalată corespunzător ar putea sta până la doi ani în închisoare sau ar putea plăti o amendă uriașă.


CITEȘTE ȘI: 114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!’

Citeste si:  Oana Popescu: Severin în spatele lui Iohannis, Năstase în fața lui Cioloș. Arată imaginea fidelă a României de azi

FOTO: EPA

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu