RENUNŢĂ la televiziune? Gabriela Cristea, anunț BOMBĂ: Și alte vedete se pare că au luat decizia…

Loading...

Gabriela Cristea a avut un an plin de urcuşuri şi coborâşuri. Ea a devenit mamă pentru a doaua oară, dar a avut parte şi de suprize neplăcute.

Prezentatoarea TV a rămas fără emisiunea „Te vreau lângă mine”, locul ei fiind luat de Bianca Drăgușanu, astfel că a pus capăt contractului pe care îl avea la Kanal D şi s-a mutat la trustul Intact, unde are un show la Antena Stars.

Cu toate acestea, fanii nu le-a venit să creadă când au auzit-o pe Gabi Cristea spunând că renunță la televiziune. Din fericire, vedeta doar a glumit. 
Ea și-a dat seama că se pricepe la sport și a spus că are în plan să organizeze gale sportive: „Mă apuc de gale K.O”. Prezentatoarea nu intenţionează să renunțe la cariera care a făcut-o celebră, așa că fanii nu au motive de îngrijorare.

„După ce am născut, am dat câteva kilograme jos la naștere, după care am alăptat și m-am îngrășat la loc. Am avut probleme cu spatele, pentru că acele kilograme în plus îmi afectau structura osoasă, așa că am optat pentru a slăbi, nu doar pentru că arătam ca o batoză, ci pentru că nu mai puteam să mă susțin eu, pe mine”, a explicat Gabi Cristea în emisiunea ei, potrivit cancan.ro.
 

Citeste si:  Gipsy Kings vin în România, la București și Cluj-Napoca

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00
 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator