RENUNŢĂ la televiziune? Gabriela Cristea, anunț BOMBĂ: Și alte vedete se pare că au luat decizia…

Loading...

Gabriela Cristea a avut un an plin de urcuşuri şi coborâşuri. Ea a devenit mamă pentru a doaua oară, dar a avut parte şi de suprize neplăcute.

Prezentatoarea TV a rămas fără emisiunea „Te vreau lângă mine”, locul ei fiind luat de Bianca Drăgușanu, astfel că a pus capăt contractului pe care îl avea la Kanal D şi s-a mutat la trustul Intact, unde are un show la Antena Stars.

Cu toate acestea, fanii nu le-a venit să creadă când au auzit-o pe Gabi Cristea spunând că renunță la televiziune. Din fericire, vedeta doar a glumit. 
Ea și-a dat seama că se pricepe la sport și a spus că are în plan să organizeze gale sportive: „Mă apuc de gale K.O”. Prezentatoarea nu intenţionează să renunțe la cariera care a făcut-o celebră, așa că fanii nu au motive de îngrijorare.

„După ce am născut, am dat câteva kilograme jos la naștere, după care am alăptat și m-am îngrășat la loc. Am avut probleme cu spatele, pentru că acele kilograme în plus îmi afectau structura osoasă, așa că am optat pentru a slăbi, nu doar pentru că arătam ca o batoză, ci pentru că nu mai puteam să mă susțin eu, pe mine”, a explicat Gabi Cristea în emisiunea ei, potrivit cancan.ro.
 

Citeste si:  Cazan îi răspunde lui Trif: Tinerețea dvs. în politică nu vă scuză să apelați la jigniri

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00
 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!