Regretele Alinei Puşcaş. Prezentatoarea TV putea să susţină acum concerte

Loading...

Alina Pușcaș, îndrăgita actriță din ‘Fructul oprit’ și prezentatoare ‘Te cunosc de undeva!’ dezvăluie că are o serie de pasiuni, dar şi regrete. Acum putea susţine concerte, cu mii de spectatori!

Răspunzând la un șir de 61 de întrebări, Alina Pușcaș mărturisește că și-ar fi dorit foarte mult să studieze muzica, pentru că simte că are această înclinare artistică.

‘Îmi place foarte mult muzica și îmi pare rău că nu am studiat-o, atât vocal cât și instrumental. Aș fi vrut să studiez pianul. Și vioara, deși e mai complicată, dar eu niciodată nu am fugit de lucrurile complicate. Aș fi început cu pianul și pentru că înțeleg că așa se începe, dar și pentru că îmi place mult pianul. Este complicat să mai merg la școală acum, să studiez muzica, pentru că nu mai am timp. Nu aș putea să fac azi o oră, peste o lună o oră’, mărturisește Alina Pușcaș în cadrul emisiunii ‘CulTOUR’, de la Happy Channel.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunci; Oamenii au inceput sa planga atunci cand au vazut-o pe Andra Maruta! Da, e adevarat

Alina Puşcaş, o mamă model

Vorbind despre viața personală, mămica Alina Pușcaș spune despre ea că se consideră echilibrată în ceea ce privește modul în care își crește copiii. ‘Cred că sunt o mamă echilibrată. Nu sunt nici foarte disperată să protejez cu orice preț copilul, să-I țin într-un cocon, dar nici foarte lejeră. De exemplu mă panichez dacă simt că ar putea fi într-un pericol. Mi-e teamă de partea asta cu îmbolnăvirile, pentru că am avut multe episoade, mai ales cu Alex’, mai spune Alina Pușcaș.

Regretele Alinei Puşcaş. Prezentatoarea TV putea să susţină acum concerte 1

Foto: Facebook

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.