Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:

Loading...

Referendumul a băgat zâzanie între vedete! După ce Oana Pellea a scris că întrebarea de la referendumul pentru redefinirea familiei i se pare ambiguă, motiv pentru care a zis că „votând DA dați liber mână liberă puterii să modifice orice lege”, jurnalistul TVR Ionuț Cristache a reacționat cu o replică acidă.

„Eu m-am convins, doamnă nu este nici rău intenționata, nici nu manipulează, nici nu generează fake-news, ci pur și simplu nu știe! Neștiința ei manipulează și generează fake-news, adică nu o face cu intenție! Sau poate… dar totuși, cum să te pretinzi vocea unei mișcări, vocea rațiunii unui popor adormit și tu să nu știi câteva chestiuni de bază! Și că nu le știi e una, dar nici să nu le cauți! Pe google ai mura-n gură, nu tre să fii expert în legislația românească!

Tabloul primei zile de referendum: Prezență redusă, plictiseală și glume în secțiile de votare / VIDEO

Totuși, ai mii de like-uri la o asemenea prostie, ai o responsabilitate… pentru cei care totuși se informează de la doamnă pe pagină, nu e întrebarea PSD-ului, e din legea 3 pe 2000! Adică de pe vremea CDR-ului, cred! Nici nu mai contează! Ideea e că dacă se valideaza referendumul se aprobă legea deja adoptată de Parlament în vederea modificării articolului… Atât și doar atât! Dacă nu se valideaza rămâne totul că acum!Nimic mai mult! Nu se poate mai mult de atât! Ți se face și milă, zău!”, a scris Cristache pe Facebook.

Citeste si:  Caru' cu vedete: ​Ea este actrița de telenovele care întârzie cel mai mult la filmări. Nu ajunge niciodată la timp; Irina Rimes, goală într-o poză pe internet; El este iubitul secret al fiului lui Will Smith, Jaden

Postarea Oanei Pellea care a stârnit reacția lui Ionuț Cristache: „Unde scrie ca este vorba despre familie??? 
Votand DA dati mana libera Puterii sa modifice ORICE lege ! Mai cititi o data si inca o data ce scrie pe buletinul de vot! Unde se face referire despre ce lege e vorba sa fie modificata? Unde pe acest buletin se specifica in CLAR despre ce este vorba?
Votand DA Puterea va putea modifica Constitutia dupa bunul plac.”

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna