Cancan

Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:

Loading...

Referendumul a băgat zâzanie între vedete! După ce Oana Pellea a scris că întrebarea de la referendumul pentru redefinirea familiei i se pare ambiguă, motiv pentru care a zis că „votând DA dați liber mână liberă puterii să modifice orice lege”, jurnalistul TVR Ionuț Cristache a reacționat cu o replică acidă.

„Eu m-am convins, doamnă nu este nici rău intenționata, nici nu manipulează, nici nu generează fake-news, ci pur și simplu nu știe! Neștiința ei manipulează și generează fake-news, adică nu o face cu intenție! Sau poate… dar totuși, cum să te pretinzi vocea unei mișcări, vocea rațiunii unui popor adormit și tu să nu știi câteva chestiuni de bază! Și că nu le știi e una, dar nici să nu le cauți! Pe google ai mura-n gură, nu tre să fii expert în legislația românească!

Tabloul primei zile de referendum: Prezență redusă, plictiseală și glume în secțiile de votare / VIDEO

Totuși, ai mii de like-uri la o asemenea prostie, ai o responsabilitate… pentru cei care totuși se informează de la doamnă pe pagină, nu e întrebarea PSD-ului, e din legea 3 pe 2000! Adică de pe vremea CDR-ului, cred! Nici nu mai contează! Ideea e că dacă se valideaza referendumul se aprobă legea deja adoptată de Parlament în vederea modificării articolului… Atât și doar atât! Dacă nu se valideaza rămâne totul că acum!Nimic mai mult! Nu se poate mai mult de atât! Ți se face și milă, zău!”, a scris Cristache pe Facebook.

Postarea Oanei Pellea care a stârnit reacția lui Ionuț Cristache: „Unde scrie ca este vorba despre familie??? 
Votand DA dati mana libera Puterii sa modifice ORICE lege ! Mai cititi o data si inca o data ce scrie pe buletinul de vot! Unde se face referire despre ce lege e vorba sa fie modificata? Unde pe acest buletin se specifica in CLAR despre ce este vorba?
Votand DA Puterea va putea modifica Constitutia dupa bunul plac.”

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.