Reacția Andreei Bălan după ce s-a zvonit că se operează a patra oară

Loading...

În ultima vreme, numele Andreei Bălan a fost pe buzele tuturor, după ce era să-și piardă viața în timpul nașterii. Interesul publicului față de starea artistei s-a materializat în zecile de știri despre ea, nu toate adevărate… Iar multe au reușit să o scoată din sărite. Iată cum a reacționat Andreea când s-a zvonit că se va opera pentru a patra oară!

Reacția Andreei Bălan după ce s-a zvonit că se operează a patra oară 1

La începutul lunii trecute, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara Maria, însă ziua cea mai fericită din viața proaspetei mămici era să se transforme într-o tragedie. Artista a suferit un stop cardio-respirator, din cauza unei embolii amniotice, afecțiune extrem de rară, de pe urma căreia șansele de supraviețuire sunt mai mici de 10%. După operația de cezariană, Andreea a mai suferit alte două operații, pentru îndepărtarea hematoamelor, dar, în pofida problemelor de sănătate, artista a reușit să-și țină fanii permanent la curent cu starea sănătății sale.

„La noi există efectul de turmă…”

Cu toate acestea, au apărut nu numai nenumărate speculații, ci și acuzații, atât din partea fanilor, cât și din partea unor persoane publice, printre ele numărându-se și Iulia Albu. Unii au spus că e prea fardată, prea aranjată și prea preocupată să facă reclamă unor produse pentru bebeluși, în timp ce fanii i-au luat apărarea vedetei… Pe scurt, părerile au fost împărțite, la fel și zvonurile despre sănătatea Andreei. Cel mai recent a înfuriat-o pe vedetă, care a luat atitudine imediat. Iată ce spune Andreea privind zvonurile despre a patra operație:

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cristiano Ronaldo își deschide o clinică pentru transplant de păr; Shakira, acuzată de fraudă de 14,5 milioane de euro de Fisc; Mircea Baniciu ține concerte în sufragerie

„La noi există efectul de turmă, atât în presă, cât și între cei care comentează în mediul online. Dacă un site/ziar scrie o prostie, o preiau încă 5 fără să verifice. Dacă un om aberează la o poză, încă 20, fără să gândească, perpetuează acea prostie.
Când m-am apucat de vlogging, unul din motive a fost ca publicul (fanii) să afle informațiile direct de la mine și mi-am asumat ca 85 % din viață mea să fie pe vlog, indiferent de situație (spital, dureri, emoții, copii, familie), așa că întrebările „De ce te filmezi în situația x’, pentru mine sunt complet aberante – Asta fac vloggeri din toată lumea.

Revenind…

-NU mă operez a 4-a oară, e o aberație.

-NU am „burta lipită’, am 54 de kg de la 60 (cu Clara) și nici nu înțeleg ce înseamnă „burta lipită’???‍

-Nu există „surse din anturajul cântăreței’, ci doar ziariști care inventează.

Mâine merg să îmi scot firele și vă voi ține la curent cu evoluția mea.
Dacă aveți nelămuriri, îmi puneți întrebări și eu vă răspund, aici, pe instagram sau pe youtube.
Nu aș fi făcut postarea aceasta, dar am primit foarte multe mesaje despre „a 4-a operație’ care nu există.?
Vă pup și vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase!’, a încheiat artista.

Citeste si:  Antena Stars, grila de toamnă. Schimbări importante

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…