Raluca Arvat, transformare incredibilă după ce a plecat de la PRO TV!

Loading...

Ani de zile, Raluca Arvat a fost una dintre cele mai plăcute prezențe de la PRO TV și prima femeie de la o televiziune care a prezentat știrile din sport. Acum vedeta lucrează la televiziunea națională, are un look total nou și poartă ochelari de vedere, fiind foarte schimbată.

Timp de 20 de ani, Raluca Arvat a prezentat știrile din sport la postul PRO TV, la vremea respectivă prezența unei femei la pupitrul știrilor sportive fiind o premieră. Chiar dacă mulți au avut dubii cu privire la performanțele știristei – „Ce să caute o femeie la știrile din sport?” -, vedeta a confirmat în timp și a schimbat chiar și percepția celor mai misogini dintre pasionații de știri sportive.

Raluca Arvat a reușit să-și impună semnătura proprie inclusiv în privința stilului vestimentar, știrista fiind ușor de recunoscut în peisajul media de atunci datorită tunsorilor sale nonconformiste. Stylingul ei asimetric și coafurile cu țepi erau inconfundabile, la fel și zâmbetul brunetei. Imaginea Ralucăi Arvat era asociată de multă vreme cu știrile din sport când a decis să părăsească trustul din Pache Protopopescu, pentru a se muta la TVR2, unde a ales să prezinte știri generaliste, în cadrul principalului jurnal de știri. Vedeta a surprins atunci, însă și-a explicat alegerea ulterior, într-un interviu pentru adevărul.ro, în care povestea că viața ei s-a schimbat cu totul.

Citeste si:  Comisia de anchetă în cazul „Open Dialog”: Mai multe ONG-uri străine s-au implicat în treburile interne ale RM. Cine urmează a fi audiat

„M-am întors la prima mea dragoste”

„Simţeam nevoia să fac o schimbare şi în plan profesional, mai ales că viaţa mea s-a schimbat cu totul de când s-a născut copilul meu (n.r.- Raluca Arvat are un băieţel, Tudor, în vârstă de aproape patru ani) şi m-am bucurat când a venit această propunere de la TVR. (n.r. – de a prezenta Telejurnalul, de la TVR 2. S-a întâmplat pur şi simplu, aşa cum se întâmplă în viaţă, în general. Am fost doi ani în concediul de maternitate şi mă întrebau colegii ce vreau să fac când o să mă întorc. Eu am fost deschisă oricăror propuneri şi posibilităţi. Eu am prezentat ştiri generaliste la o televiziune locală din Braşov, înainte să ajung la pupitrul ştirilor sportive de la PRO TV, aşa că mi-au rămas în suflet ştirile generaliste. Mi-era dor. M-am întors la prima mea dragoste, ca să zic aşa’.

Raluca (43) nu doar că s-a întors la știrile generaliste, ci și-a schimbat și look-ul complet, devenind aproape de nerecunoscut… Știrista brunetă poartă acum ochelari de vedere, pare să se mai fi împlinit puțin, părul ei negru a devenit șaten-roșcat și este coafat cu bucle. Și ținuta știristei s-a schimbat, Raluca afișând acum outfituri complet diferite față de cele cu care ne-a obișnuit, pe vremea când era la PRO TV, dar potrivite, să zicem, pentru doamne trecute de 40 de ani. Zâmbetul însă i-a rămas neschimbat și face din Raluca aceeași prezență plăcută dintotdeauna.

Citeste si:  Iulia Vântur și Florin Salam! Relația despre care frumoasa vedetă NU a vorbit niciodată (FOTO)

 

 

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express