Cancan

Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Cântăreaţa e în al nouălea cer

Loading...

Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Artista a devenit pentru prima oară mamă şi nu s-a putut abţine, a arătat tuturor fanilor săi o imagine cu micuţa. A făcut şi primele declaraţii!

Feli Donose este în culmea fericirii, deoarece a sosit momentul mult așteptat, a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, la la Spitalul Universitar din Capitală, operația de cezariană având loc miercuri dimineață.

„Suntem bine impreuna! ☁️🌙♥️
Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)” 

Prima fotografie cu fetiţa lui Feli Donose. Cântăreaţa e în al nouălea cer 1

Din imaginea postată de vedetă se poate observa că încă este internată în spital, conectată la aparate. Cu siguranţă are nevoie de pauză pentru a se reface după operaţia de cezariană. Cert este că are zâmbetul pe buze, şi pare chiar că o alăptează pe micuţa sa.

Cine este tatăl fetiţei lui Feli Donose

Într-un amplu interviu, Feli a anunțat că urmează să nască după jumtătatea lunii noiembrie și că ea și partenerul ei vor fi părinți de feitiță. Mereu și-a dorit o fetiță, însă nu s-a gândit niciodată serios să devină ea însăși mamă, mai ales pentru că nu avea un partener. ‘Mi-am dorit de mică o fetiță, dar nu m-am gândit că o să o nasc eu, din pântecul meu. Visam că o să o adopt’, mărturisește ea.

Iată că momentul cel mai aşteptat a venit, iar pe 21 noiembrie, artista a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, printr-o operaţie de cezariană.

Anul trecut, ea l-a cunoscut pe Cătălin, cel care avea să devină tatăl fetiței ei. În continuare, Feli păstrează discreția asupra celui care îi este partener și nu a dezvăluit decât că nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Foto: Facebook, Instagram

 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.