Poliția modei! Mircea Bărbulescu și Maria Marinescu au criticat ținutele vedetelor!

Loading...

Mircea Bărbulescu și Maria Marinescu, specialiști în materie de modă, au venit la emisiunea „Xtra Night Show” pentru a analiza ținutele vedetelor!

Prima vedetă care a intrat în vizorul celor doi invitați a fost chiar Michaela Prosan, frumoasa protagonistă a super serialului „Fructul Oprit” de la Antena 1!

Ținuta pe care actrița a ales-o pentru un eveniment monden pare să nu fi fost pe placul lui Mircea Bărbulescu, iar Maria Marinescu chiar a criticat dur alegerile făcute de vedetă.

Apoi la analiză a urmat Geanina Ilieș, care a ales o rochie gri și a primit note pe măsură.

Ce vedete au mai fost analizate și cât de bine s-au îmbrăcat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”!

Unde ne putem întâlni zi de zi 🙂

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Citeste si:  Gala Trandafirului: Doamnele democrate au fost premiate pentru implicare în viaţa socială şi politică a ţării

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…