Cancan, Extern

Oficiali rusi, fotografiati la petreceri in pielea goala. Imagini interzise minorilor

Iulia Victorovna Martinova este ministru adjunct de Interne, Informatii si Comunicare in Republia Crimeea, anexata anul trecut de Federatia Rusa. Presa ucraineana sustine insa ca are imagini mai mult decat explicite in care oficialul, in varsta de doar 27 de ani, ia parte la petreceri in piele goala in cluburi din Simferopol. Iar fotografiile, care au ajuns rapid in retelele sociale, par sa confirme acuzatiile.

Informatia a aparut mai intai pe site-ul anti-rusesc “Realitatea din Crimeea” si a fost preluata atat de mass-media ucraineana, cat si de utilizatorii retelelor sociale din Ucraina si Rusia. Iulia Martinova – daca ea este cea din poze – ar fi participat, cu mai multi ani in urma, la adevarate orgii, dezbracandu-se in cluburi si lasandu-se pipaita de stripperi. De asemenea, la petreceri ar fi participat si actualul ei sef, Dmitri Polonski, vicepremier si ministru de Interne al Crimeei, care e doar cu cativa ani mai in varsta decat Martinova. Clubul unde a avut loc petrecerea ar apartine si el unui politician – Leonid Hraci, liderul comunistrilor locali, presedinte al Parlamentului din Crimeea pana in 2002

 

Potrivit site-ului oficial al guvernului din Crimeea, guvern nerecunoscut de Kiev, Iulia Martinova s-a nascut in 1988 in Simferopol, a studiat Stiintele Politice si in ultimii ani a condus diverse comisii electorale. Pana la ora actuala, ea nu a facut nicio declaratie privind acuzatiile presei ucrainene.

 

Oficiali rusi, fotografiati la petreceri in pielea goala. Imagini interzise minorilor 1

Imaginile le puteti vedea aici.  Atentie -Imagini interzise minorilor

Originally posted 2015-05-20 14:17:40.

3 Comments

    1. Sa stii ca vodka e ciudata rau. Stiua asta din experienta personala si a altora. De fiecare data cand era in preajma se intamplau lucruri ciudate.
      Eu cred ca este inca o metoda de manipulare si discreditare a guvernului din Crimeea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.