Cancan

Oana Zăvoranu, în RĂZBOI cu designerii! Atac DUR al vedetei!

Loading...

Îndată ce a anunțat că vrea să își creeze o linie vestimentară, vedeta a și lansat săgeți împotriva viitorilor „colegi de breaslă”.

„Voi rebrandui termenul de creatoare de modă, deoarece din cauza tuturor pârlitelor care au făcut Dubaiul,  Italia, Ibiza, Cipru, Japonia, Turcia şi şi-au tras-o cu cine ştie ce bodorogi libidinoşi, au devenit brusc, ‘creatoare de modă. Nu păpuşa, dăm milităria jos din pod! Nu creaţi nimic, toată lumea ştie că nu ştiţi nici care este diferenţa între muşama şi dantelă, neopren şi matase, aşa că hai pa! Faceţi nani că sunteţi obo de la atâta supt, tras, inhalat şi altele. V-au ajuns ridurile şi cearcănele la călcâie şi nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”, a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de Facebook.

Oana a început deja să își creeze singură ținutele vestimentare și este destul de încrezătoare că va avea succes!

„Cam frig pentru fizele cu mijlocul gol și blugii rupți, dar rabd, când e vorba de vreo combinație vestimentară FĂCUTĂ DE MINE, în care cred ! Am să va mai postez lucruri făcute de mine pe care le port și nu am spus că sunt creația mea .Va mulțumesc, pentru că zilnic primesc sute de mesaje, în care mă rugați să mă apuc de făcut haine”, a mai scris vedeta.

Sursa: Libertatea

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.