Cancan

Oana Roman, ținută neinspirată la Gala UNICA 2018: “Am îndrăznit”. Cum s-au îmbrăcat alte vedete la evenimentul monden

Loading...

Numeroase vedete au acceptat invitația de a participa la Gala UNICA 2018 în cadrul căreia se sărbătorește 21 de ani de la prima apariție a revistei. Printre vedetele care au pășit pe covorul negru întins cu ocazia evenimentului monden se numără: Oana Cuzino, Amalia Enache, Andreea Răduca, Carmen Brumă, Alina și Mircea Eremia, dar și Oana Roman. Fiica fostului premier al României a ales o ținută neinspirată.

Vedetele și influencerii din România au respectat întocmai dress code-ul evenimentului: “Dress to shine”, iar Oana Roman nu a făcut excepție. Vedeta a îmbrăcat o rochie roz sclipitoare care are trei volane. “GALA Unica. Dress code: Îndrăznește să strălucești! Am îndrăznit!” este mesajul pe care l-a transmis soția lui Marius Elisei când a făcut publică imaginea făcută pe covorul de la Gala UNICA 2018. În timp ce unii dintre invitați au complimentat-o, alții au strâmbat din nas.

Alina Eremia a atras toate privirile cu ținuta ei aurie, care are o croială tare interesantă. Artista se numără printre premianții de la Gala UNICA 2018. “In seara aceasta, am primit premiul de Fashion Icon la Gala @unica_romania ! Multumesc stilistilor care m-au ghidat si va multumesc voua pentru voturi! 🙏🏻” este mesajul transmis de vedetă după ce a pus mâna pe trofeu.

Amalia Enache și Cătălin Măruță sunt gazdele ediției Gala Unica 2018 – este o premieră pentru că cei doi nu au mai prezentat niciodată un eveniment împreună.

Oana Roman, ținută neinspirată la Gala UNICA 2018: “Am îndrăznit”. Cum s-au îmbrăcat alte vedete la evenimentul monden 1
Amalia Enache, apariție strălucitoare la Gala UNICA 2018. Sursa foto: Facebook/Unica.ro

Citește și: Nu te poţi abţine de la dulciuri! Oana Cuzino îţi spune ce trebuie să faci

Oana Roman, ținută neinspirată la Gala UNICA 2018: “Am îndrăznit”. Cum s-au îmbrăcat alte vedete la evenimentul monden 2
Amalia Enache la Gala UNICA 2018. Sursa foto: Facebook/Unica.ro

Carmen Brumă, îngerul alb de la Gala UNICA 2018

Carmen Brumă a îmbrăcat o rochie albă impresionantă, iar pe umeri avea aplicate numeroase pene care seamănă cu aripile unui înger. Iubita lui Mircea Badea a primit multe complimente.

Oana Roman, ținută neinspirată la Gala UNICA 2018: “Am îndrăznit”. Cum s-au îmbrăcat alte vedete la evenimentul monden 3
Carmen Brumă, pe covorul roșu de la Gala UNICA 2018. Sursa foto: Facebook/Unica.ro

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.