Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta

Loading...

De-a lungul timpului, Oana Roman a avut destule fluctuații de greutate, dar iată că, acum, vedeta a învățat se pare o lecție importantă. Rezultatele vizibile se văd în timp, și nu cu frustrări și cu diete ce creează efectul yo-yo! Drept urmare, în ultimul timp Oana Roman a slăbit vizibil. Iată ce dietă ține și cum arată acum!

Oana Roman nu este genul de persoană care să se sinchisească de răutățile haterilor din peisajul media, drept urmare au fost puține dățile în care vedeta a ripostat atunci când s-au făcut glume proaste pe seama ei sau când a fost acuzată că s-a îngrășat peste măsură. De fiecare dată, Oana a răspuns cu eleganță, încercând nu să se justifice, ci să le explice celor al căror unic scop în viață era silueta ei rubicondă că ea are alte atuuri și că nu trăiește de pe urma imaginii… fizice.

Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta 1

Cu toate acestea, de-a lungul timpului vedeta a ținut câteva cure de slăbire, unele cu rezultate spectaculoase. În anul 2008, Oana Roman a slăbit enorm, vedeta afișând la nunta fotbalistului Cristi Chivu o siluetă de nerecunoscut. Anii au trecut, efectul yo-yo și-a spus cuvântul, iar Oana a devenit și mamă între timp… Mai mult, vedeta s-a luptat și cu probleme de sănătate, așadar kilogramele în plus nu au mai fost o prioritate. Iată însă că, de ceva timp, Oana Roman a slăbit vizibil, ea afișând o siluetă mult mai suplă la evenimentele la care a participat recent.

Citeste si:  Scandal colosal între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: ”Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza mea...”

„Ai slăbit și arăți foarte bine”

Din fotografiile postate pe contul de Instagram zâmbește acum o altă Oană, iar fanii ei s-au grăbit să o felicite, dar și să-i dea sfaturi cu privire la stilul vestimentar pe care ar trebui să-l adopte: „Oana eu admir foarte mult omul care ești. La mulți ani și multă sănătate!!! A; vrea totuși să-ți sugerez o idee, anume, pune-te mai mult în valoare, ai slăbit și arăți foarte bine, renunță la volane, eu personal cred ca ar trebui să porți rochii drepte fără niciun fel de adaos pe șolduri, mi-ar place foarte mult să te văd și într-o astfel de ținuta. Te pup și îți doresc multă sănătate!”, i-a scris o admiratoare.

Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta 2

Cum să slăbești fără efort

Vrând să aflăm cum a reușit să slăbească, am întrebat-o, așadar, pe Oana care este secretul noii sale siluete. Din câte spune, nu este un regim greu de ținut. E nevoie doar de voință și de disciplină…

Citeste si:  Iuliana Tudor arată senzațional la 42 de ani. Ce DIETĂ ține vedeta TVR

„Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, ne-a spus Oana. Pe scurt, puțin sport și frână la mâncare = rezultate vizibile, care pot fi menținute fără efort.

Foto: Instagram

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet