O rochie purtată de JLo acum 18 ani – vedeta colecției Versace 2019!

Loading...

În 2000, Jennifer Lopez făcea furori, la Premiile Grammy, cu o rochie ce mai mult dezgolea decât acoperea… 18 ani mai târziu, iconica rochie face parte din nou din colecția Versace!

Jennifer Lopez la Premiile Grammy, alături de Puff Daddy. Artista a purtat o rochie Versace devenită iconică.

Jennifer Lopez la Premiile Grammy, alături de Puff Daddy. Artista a purtat o rochie Versace devenită iconică.

Acum 18 ani, la Gala Premiilor Grammy, Jennifer Lopez devenea știre de prima pagină datorită unei rochii răvășitoare, pe care puține femei ar fi avut curajul să o poarte, dat fiind că lăsa la vedere aproape tot, din cap până în picioare. Artista a fost însă cea care a făcut din această rochie un item iconic, aproape la fel de cunoscut ca celebra little black dress.

 Donatella a mers mai departe…

Tot în 2000, Donatella Versace prelua brandul cu același nume, după ce fratele ei a fost ucis în Miami. La început, încrederea oamenilor în brand a scăzut vertiginos, pentru că cei mai mulți se întrebau dacă ea va putea reuși să se ridice la înălțimea numelui și să creeze aceleași ținute spectaculoase. Donatella trebuia să se ridice la înălțimea statutului și a brandului Versace, așadar, în acel sezon ea a schimbat regulile jocului.

18 ani mai târziu, Amber Valletta a purtat din nou același model de rochie Versace făcut celebru de către Jennifer Lopez.

18 ani mai târziu, Amber Valletta a purtat din nou același model de rochie Versace făcut celebru de către Jennifer Lopez.

În pofida traumei prin care a trecut atunci, creațiile Donatellei au întors toate capetele și au primit aprecieri din partea criticilor. Unul dintre outfituri era de culoare vered-smarald și avea imprimeu tropical. Rochia era atât de îndrăzneață, cu acel decolteu adânc, încât a schimbat domeniul modei complet.

În 2019, faimoasa rochie va apărea și în varianta cu inimioare.

În 2019, faimoasa rochie va apărea și în varianta cu inimioare.

Jennifer Lopez a făcut istorie cu rochia Versace

Imediat după ce a fost lansată pe podium, Jennifer Lopez a purtat-o la cel mai mare eveniment muzical al acelui an – ceremonia de decernare a Premiilor Grammy. Și a purtat-o în stilul JLo – arătând răvășitor de sexy. 18 ani mai târziu, în 2019, Donatella Versace a scos rochia de la „naftalină’ și a repus-o în circulație, având grijă ca superba rochie să fie purtată pe catwalk de același model de atunci – Amber Valletta. Noutatea este că, în vara 2019, acest model va fi disponibil și pe negru, cu inimioare roșii, albastre, portocalii și verzi. Ar fi bine dacă s-ar da la pachet și cu un trup ca al lui Jennifer Lopez…

Citeste si:  Andrei Ștefănescu, întâlniri cu animale periculoase, la ”Asia Express”: ”Când s-a apropiat de mine o cobra..."

Foto: Hepta, Instagram

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: