Noul trend printre vedete. Ce postează pe internet pentru a atrage cât mai mulți fani

Loading...

Cântă şi susțin concerte în întreaga lume, prezintă emisiuni sau joacă în filme, dar dacă vor să atragă fani din noile generaţii trebuie să le spună şi o poveste online – mai exact – să ţină un vlog, adică un jurnal video.

Artiștii din România își dezvăluie bucăţi din viață pentru publicul de pe Youtube. Curentul este în vogă şi printre vedetele internaţionale, iar specialiştii în reţele de socializare spun că artiştii de la noi, care nu se adaptează, vor avea de pierdut.

Inna este urmărită de peste 5 milioane de oameni pe Youtube, iar cel mai recent video postat de ea a avut deja peste 20 de milioane de vizualizări. Mai nou, artista a început să le prezinte fanilor și imagini din culisele concertelor ei sau din studioul de înregistrări.

Inna nu este, însă, singurul artist din România care a început să facă vlogging. Această nouă formă de comunicare online a fost adoptată și de Smiley.

Citeste si:  CRIZĂ majoră în Germania. Partidul antisistem, Alternativa pentru Germania (AfD) a devenit a doua forță politică din țară (sondaj)

Smiley: „În momentul de față, artiștii trebuie să arate toată povestea lor. Oamenii care îi urmăresc sunt interesați de alte detalii din viața lor și cred că ceea ce fac eu în vlogging completează personalitatea mea ca şi om, nu cea artistică.”

Florin Grozea, specialist comunicare online: „În 2019, un cântăreț care nu este entertainer, adică nu este o persoană publică cu mai multe fețe, nu cred că va rezista şi deja se vede asta. Artiștii mari din străinătate, cântăreți sau vedete de Hollywood, în pauzele dintre filmări, înregistrări de albume, sunt și în mediul online pentru a-și ține fanii aproape și comuniățile din mediul online pe care au reușit să le strângă în preajma lor.”

Florin Grozea, specialist comunicare online: „Acești artiști despre care vorbesc, Smiley, Inna, Dorian Popa, Andreea Bălan, sunt până la urmă niște oameni foarte talentați, niște creativi și de ce să se oprească doar la cântat când ei pot face multe alte lucruri și pe multe alte medii.”

Smiley: „Unul dintre subiectele abordate în vlog a fost ce se întâmplă în culisele Românii au Talent, Vocea României și sunt multe lucruri care nu apar la televizor, unele care nu se pot da la televizor.”

Inclusiv vedetele de la Hollywood se filmează acum pentru Youtube. Actorul Will Smith, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez sau logodnica acestuia, Jennifer Lopez, sunt doar trei dintre celebritățile care își documentează viața pentru cei care îi urmăresc online.

Citeste si:  VIDEO A început PROTESTUL în Piața Victoriei! Vedete, prezente printre participanți

Florin Grozea, sincron specialist comunicare online: „Studiile spun că pentru young millenials, adică cei sub 30 de ani sau chiar pentru generaţia Z, cei sub 17-16 ani, vedetele cele mai mari, cele mai urmărite, sunt vloggerii. Motiv pentru care dacă ești artist, dacă ești un actor foarte cunoscut, dacă ești antreprenor și nu eşti pe Youtube, vei avea mult de suferit.”

În momentul de față, sunt aproape 30 de milioane de creatori de conținut pe Youtube în întreaga lume. Culmea este că în top zece cei mai urmăriți vloggeri din România se află un singur artist. Pe primele locuri sunt tineri mai puţin cunoscuţi publicului larg.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste si:  Melania Medeleanu este însărcinată. Și-a ținut sarcina ascunsă timp de 9 luni
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator