Nicoleta Voica eprima vedetă din România, care și-a pus silicoane, acum 30 de ani!

Loading...

Nicoleta Voica și-a pus silicoane în urmă cu 30 de ani, când în România nici nu se auzise despre chirurgia estetică. Prin prisma turneelor sale prin Statele Unite, cântăreața de muzică populară era, la vremea aceea, mult mai informată decât alte vedete de la noi și, astfel, a ales chiar un medic din America pentru a-și mări sânii.

Mult timp s-a crezut că Daniela Gyorfi este prima vedetă din România care și-a pus silicoane, însă nu este adevărat. Nicoleta Voica și-a mărit sânii în America, în urmă cu 30 de ani și le sfătuiește pe fetele care vor să-și pună silicoane că trebuie să se informeze înainte și să nu aleagă în funcție de preț pentru că nu puține sunt cazurile de operații nereușite.

„Aveam sânii mici şi voiam să pot purta o rochie decoltată şi să arăt bine’, spune cântăreaţa în vârstă de 63 de ani.

Mi-am pus silicoane acum 24 de ani, în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani’, declara cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica pentru WOWbiz.ro, în urmă cu șase ani.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Antonio Banderas și iubita tinerică, senzație pe covorul roșu de la Cannes; Jamie Oliver, scrisoare emoționantă pentru angajații săi; Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au logodit

Cantăreața de muzică populară le compătimește pe tinerele care și-au făcut astfel de operații, fără să se informeze foarte bine înainte și au ales medici slab pregătiți.

„Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari.

Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie’, spune artista.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu