Mihai Constantinescu, internat de urgență la spital

Loading...

Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, se află în acest moment internat la un spital privat din Capitală după ce artistului i s-a făcut rău în timp ce se afla în oraș, informează spynews.ro. Conform sursei citate, Mihai Constantinescu nu a mai putut să respire, i-a crescut brusc tensiunea și a fost nevoie urgentă să fie transportat la spital. În acest moment starea sa generală pare să fie una bună, însă artistul este în continuare ținut sub observație medicală, cu atât mai mult cu cât până acum a suferit două intervenții complicate pe inimă, ultima chiar anul trecut.

Vestea vine pe un fond deja sensibil având în vedere că în urmă cu doar două zile s-a scris că Mihai Constantinescu ar fi murit: „Aș vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probabil mă iubește atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit.  Eu sunt bine-mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată știrea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (…) Aș vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoștință și să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniștească, că trăiesc, sunt viu! Mulțumesc vieții, sorții, luminii, că exist”, – a declarat la momentul respectiv Mihai Constantinescu.

Citeste si:  Săptămână cu agendă politică încărcată: Dragnea față-n față cu puciștii în ziua procesului de la Înalta Curte / CCR discută sesizarea lui Dăncilă cu privire la completul care-l judecă pe Dragnea / Desecretizarea protocoalelor, la vot final

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier, sotia sa

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier au decis, după 22 de ani de relaţie, să facă pasul cel mare şi anul trecut s-au căsătorit în secret, în cadrul unui eveniment intim şi discret.

Citește și – Cum arată soțul Mirelei Oprișor, „Aspirina”din „Las Fierbinți”

Citește și – Gabriela Cristea, prima declarație despre sarcină

Sursă foto: Arhivă Ringier

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.