“Mihai Constantinescu a murit”. Declarația tranșantă a soției artistului după ce s-a răspândit știrea falsă

Loading...

Milioane de români s-au cutremurat când au auzit știrea falsă care a anunțat că “Mihai Constantinescu a murit”. La câteva săptămâni bune de la acest zvon înfiorător, soția cunoscutului artist a făcut o declarație tranșantă.

“Mihai Constantinescu a murit”. Declarația tranșantă a soției artistului după ce s-a răspândit știrea falsă

În vârstă de 72 de ani, Mihai Constantinescu a suferit un șoc atunci când a auzit ce știre falsă circulă despre el. În plus, celebrul cântăreț a fost bombardat de telefoane și mesaje din partea cunoscuților și fanilor, care voiau să știe că este bine, în viață. Și… azi, după săptămâni bune de la nefericita situație, el a vorbit detașat despre zvonul fals legat de moartea sa, dar și femeia care îi este alături. Simona Secrier a fost acidă la adresa celor care răspândesc asemenea știri, mai ales că, în ultima vreme s-a scris despre multe vedete c-ar fi murit. Totuși, a dezvăluit frumoasa blondă, s-a și amuzat un pic când a auzit grozăvia.

Citeste si:  Cele mai tatuate vedete de la noi. Povești de viață scrise pe trup

“Pe mine m-a luat râsul, probabil că ei nu au altă plăcere decât acest lucru, de a răspânzi asemenea vești”, a declarat Simona Secrier în cadrul unei emisiuni.

Mihai Constantinescu va împlini 73 de ani anul viitor, pe 4 ianuarie.

“Am fost foarte șocat. Întrebarea mea este cine sunt drăgălașii care se ocupă de așa ceva, care ar fi motivația, iar în cazul în care mă iubesc foarte tare, aștept vorbe mai frumoase. Eu nu mi-aș permite niciodată să dau o asemenea veste, pentru nimeni, nici pentru cel mai rău dușman. Acest lucru se întâmplă pentru fiecare dintre noi.  Am primit multe telefoane de la mulți oameni, care plângeau, mă întrebau ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău că mai apar și asemenea lucruri… Am avut și niște momente de cumpănă, dar au trecut. Le mulțumesc medicilor și chiar îi venerez! Mai departe, depinde doar de tine…”, a mărturisit Mihai Constantinescu.

“Mihai Constantinescu a murit”. Declarația tranșantă a soției artistului după ce s-a răspândit știrea falsă 1
Simona Secrier și Mihai Constantinescu. Sursa foto: Facebook.
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna