“Mihai Constantinescu a murit”. Declarația tranșantă a soției artistului după ce s-a răspândit știrea falsă

Loading...

Milioane de români s-au cutremurat când au auzit știrea falsă care a anunțat că “Mihai Constantinescu a murit”. La câteva săptămâni bune de la acest zvon înfiorător, soția cunoscutului artist a făcut o declarație tranșantă.

“Mihai Constantinescu a murit”. Declarația tranșantă a soției artistului după ce s-a răspândit știrea falsă

În vârstă de 72 de ani, Mihai Constantinescu a suferit un șoc atunci când a auzit ce știre falsă circulă despre el. În plus, celebrul cântăreț a fost bombardat de telefoane și mesaje din partea cunoscuților și fanilor, care voiau să știe că este bine, în viață. Și… azi, după săptămâni bune de la nefericita situație, el a vorbit detașat despre zvonul fals legat de moartea sa, dar și femeia care îi este alături. Simona Secrier a fost acidă la adresa celor care răspândesc asemenea știri, mai ales că, în ultima vreme s-a scris despre multe vedete c-ar fi murit. Totuși, a dezvăluit frumoasa blondă, s-a și amuzat un pic când a auzit grozăvia.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Totul despre nunta lui Ilie Năstase cu iubita tinerică; Cristina Spătar a exagerat cu operaţiile estetice; Cele trei cuvinte pe care Prințul William i le-a spus lui Kate în ziua nunții

“Pe mine m-a luat râsul, probabil că ei nu au altă plăcere decât acest lucru, de a răspânzi asemenea vești”, a declarat Simona Secrier în cadrul unei emisiuni.

Mihai Constantinescu va împlini 73 de ani anul viitor, pe 4 ianuarie.

“Am fost foarte șocat. Întrebarea mea este cine sunt drăgălașii care se ocupă de așa ceva, care ar fi motivația, iar în cazul în care mă iubesc foarte tare, aștept vorbe mai frumoase. Eu nu mi-aș permite niciodată să dau o asemenea veste, pentru nimeni, nici pentru cel mai rău dușman. Acest lucru se întâmplă pentru fiecare dintre noi.  Am primit multe telefoane de la mulți oameni, care plângeau, mă întrebau ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău că mai apar și asemenea lucruri… Am avut și niște momente de cumpănă, dar au trecut. Le mulțumesc medicilor și chiar îi venerez! Mai departe, depinde doar de tine…”, a mărturisit Mihai Constantinescu.

“Mihai Constantinescu a murit”. Declarația tranșantă a soției artistului după ce s-a răspândit știrea falsă 1
Simona Secrier și Mihai Constantinescu. Sursa foto: Facebook.
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.