Meghan Markle este însărcinată! Anunțul oficial din partea Casei Regale – Stiri Mondene

Loading...

Meghan Markle este însărcinată! Casa Regală a anunțat oficial că Ducesa va naște în primăvara anului viitor. Conform Hollywood Life, surse din anturajul celor doi spun că urmează să fie părinții unor gemeni. Tot acestea susțin că micuții au fost concepuți în luna lor de miere. Apropiații cuplului regal au declarat că Meghan ar fi apelat și la ajutorul medicilor pentru a putea purta o sarcină, dat fiind faptul că aceasta știe că vârsta pe care o are ar fi un impediment. ”Meghan era conștientă că toate femeile care intră în familia regală au responsabilitatea de a aduce pe lume moștenitori.  Ea a apelat și la ajutorul medicilor, știind că femeilor peste 35 de ani le e mai greu să rămână însărcinate”, a dezvăluit o sursă apropiată.

Însă, cu ajutorul medicilor sau nu, toată lumea este extaziată de această veste. Conform telegraph.co.uk, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Casei Regale și-a arătat bucuria aflării informației și a comunicat mai departe tuturor.  ”Înălțimile lor regale sunt bucuroase să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă un copil în primăvara anului 2019. Cuplul regal apreciază suportul pe care l-au primit din partea oamenilor din toată lumea încă de când s-au căsătorit în mai, iar acum au plăcerea să împartă cu toți fericita veste”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Citeste si:  Guvern ALDE-PNL, puciștii din PSD și UDMR. Chirieac: ”Se vor întâmpla lucruri”

Meghan Markle, însărcinată! Casa Regală a confirmat anunțul!

Meghan Markle este insarcinată! Casa regala a confirmat zvonurile
Rochia pe care a purat-o Ducesa, în urma căreia s-au născut multe presupuneri legate de o posibilă sarcină

Conform informațiilor din OK Magazine!, primii care au aflat vestea ar fi fost Prințul Wiliam și Kate Middleton. Aceștia ar fi  cumpărat deja câteva hăinuțe pentru nepoții lor. De asemenea, momentul în care toată lumea se întreba dacă Ducesa ar fi sau nu însărcinată a fost în cadrul unui eveniment la care a participat, evident, alături de soțul ei. Aceasta a purtat o rochie care nu-i mai lăsa la vedete talia așa de mult, precum în alte dăți; rochie care a dat voie multor interpretări să apară, ea având o fustă plisată, cu o curea în talie.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu